Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

27 Oca 2011

Real Madrid=x, Beşiktaş=y, x=y

Buca maçından sonra yazıldı, edildi ve dendi ki Beşiktaş bir de Trabzon'la maç yapsın görelim bu kadar kolay mı maç kazanmak. Dün ben de kolay geçeceğini düşünmüyordum ama gayet kolaymış. İlk yarı ceza sahasına adım atamayan Trabzonspor ikinci yarı konsantrasyon eksikliğinden hemen maçın başında bir gol buldu bundan sonra ise pozisyon sayısı ikiydi. Beşiktaş ise ilk yarının başından sonuna kadar rakibine top oynatmadan 2 gol buldu ve gerçekten 2 gol çok azdı bu 45 dakika için 3 veya 4 olması gereken bir ilk yarı olabilirdi. 2. yarı ise rakibinden çok daha fazla pozisyon bulması, sürekli kaleyi yoklaması Trabzon'a verdiği 3 pozisyonun gölgesinde kaldı. Beşiktaş zaten Buca maçında da bu pozisyonları vermemiş miydi? Real Madrid, Barcelona gibi takımlar da her maç 2 3 net tehlikeli pozisyon kalesinde yaşamıyor mu? Kendiniz de söylüyorsunuz, Schuster'in oyun anlayışı zaten çok gol atıp eğer yerse az gol yemek değil mi? Hem verse ne olmuş Trabzonspor 2. yarıda Beşiktaş'tan üstün bir oyun mu sergilemiş? Beşiktaş'ı çok mu zorlamış? Hayır.
Ben dün Beşiktaş'ın çok üst düzey bir futbol oynadığını hatta Real Madrid seviyesinde futbol oynadığını düşünüyorum. Trabzon yedeklerle çıktı gibi bir bahane düşünülemez. Çıkmasaydı! Bütün bunlar galibiyete gölge düşürmek Şenol Güneş'in kupadaki başarısızlığını ve hatasını örtbas etmek için söylenen şeylerdir. Keşke çıksaydı da Beşiktaş'ın gücünü görseydiniz. Eminim hiçbir değişiklik olmayacaktı zaten ligdeki maçta da olmayacağını herkes görecek. Herkes görecek bu Beşiktaş karşısında hiçbir takımın duramayacağını. Tekme tokatspor bile durduramıyor artık Beşiktaş'ı. Bakın Quaresma'nın golüne Giray adlı oyuncu Almeida'ya faul yapıyor ama gol yemekten kurtulamıyorlar.
Bilin ki daha yedek soyunan Ernst, Bobo, Necip, Deli İbrahim, Ekrem gibi oyuncularda rotasyonda kullanılarak bu takımı daha da güçlendirecek. Abartmaya gerek yok 17de 17ye değil ama Kartalın yükselişine hazır olun.

Share |

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...