Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

30 Oca 2011

Başladı Masabaşı

Olimpiyat stadında bir 90 dakika başlamıştı.Tribünler dolu hava soğuktu.Ersan ve İsmail'in sakatlığından ve de Hilbert'in kart cezalısı olmasından dolayı sıkıntılıydık.Bekler Üzülmez ve Ekrem olunca da kafayı yememek elde değildi.

Almeida'ya yapılan fauller,Simao'ya atılan tekmelerden bunalan Beşiktaş bir de Cenk'in hatası ile evlere şenlik bir gol gördü kalesinde.Dakika 45 olunca 1.devre maçında İnönü'de yine dk.45'te İBB li oyuncuyu oyundan atmayan hakem Aurelio'yu hiç düşünmeden ihraç etti.

İkinci yarı başladı ve 10 kişi Beşiktaş dk.65'te Simao'nun serbest vuruştan attığı golle durumu 1-1 e getirdi.

Gökhan Ünal'ın , İbrahim Toroman'ın hayalarına arkadan attığı tekmeye susan hakem müsvettesi maçı kaybetmemiz için elinden geleni yapmaya devam ediyordu.

İpneliklerine bir yenisini daha eklemek için Schuster'i küfür ettiği gerekçesiyle soyunma odasına gönderdi.Ancak öyle birşey olmamıştı.Maç sonunda Schuster'in de söylediği gibi.Bir takım masabaşı işler vardı artık.

Amacına ulaşmak için son bir nokta kalmıştı önünde hakem dörtlüsünün.Bayrağı bir tarafına soktuğundan olsa gerek kaldıramadağından dolayı son saniyede Belediye atmıştı golü.

Ben Beşiktaşımı seyretmekten zevk alıyordum.Ama bir itirazım vardı.Beşiktaşımı bu yavşaklarla aynı sahada görmekten iğreniyordum.Son olarak F. Aydinus,1.Yardimci Serkan Ok,Beşiktaş'ı eleştirmek için salyalarını akıtan bir takım basın mensupları,her Beşiktaş maçında götünü yırtan ama Galatasaray'a karşı kedi gibi olan Abdullah Avcı ve takımı allahınızdan bulun...

Not: Schuster: Hakem küfür ettiğimi iddia etti, ancak bence Türkçe bilmiyorum...!

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...