Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

24 Oca 2011

Guti Haz.ve Sonrası

Beşiktaş'ın bir Sergen'i vardı zamanında. alıp başını gitti.O kadar çok seviyordu ki onu taraftar, gitmiş olmasından sonra hatta diğer 3 büyüklere gitmiş bile olmasına rağmen onu kalbinden atmadı, dilinden düşürmedi taraftar. Takım ne zaman kötüye gitse, Sergen olsa böyle olmazdı dedi.Ne zaman kritik bir zamanda kaleye yakın bir yerden serbest vuruş kullanacak olsa takım, Sergen olacaktı ki dedi taraftar, sonra yıllar geçti ve Sergen geldi. Sergen geldi, Sergen oynadı, oynattı ve en sonunda Sergen attı şampiyonluk geldi.

Şimdide Guti var. ama öyle bir var ki daha yarım sezon oynamışken, hem oyunun kalitesini, hem takımın prestijini, hem de rakiplerin gözünde ve dünya futbolunda saygınlığını artırdı takımın. Bunların hepsine ilaveten, taraftarın sevgilisi oldu, taraftara aşık oldu. Hepsini yarım sezonda yaptı. yaptıkları yapacaklarının da teminatı oldu Bunu herkes biliyor ve herkes o gözle bakıp, o yürekle seviyor Guti'yi.
ama Guti gidecek. bu günün birinde olduğunda, Sergen için ah vah çekip keşke olsaydı diyen taraftar, Guti için neler neler hissedecek, nasıl hayıflanacak. Hatta şimdiden, yani Guti hala top oynuyorken, beşiktaş'ı yönetirken bile, daha önce gelseydi, gelebilseydi keşke dedirtiyor taraftara.

Guti ,Beşiktaş tarihinde yapılan yabancı transferlerin en büyüğü, en gözdesi, en farklısı, en yararlısıdır. bu adamın transferi beşiktaş'ın gudik transfer politikasının da sonudur. Beşiktaş'ın yeni transfer politikasında lider Guti'dir, genel başkan o'dur.

Gittiğinde öyle bir boşluk bırakacak ki..bu boşluğu doldurmaya yetecek bir yetenek gelinceye kadar, ah Guti vah Guti demekten alıkoyamayacak taraftar kendini. tek ümidimiz var, o da Guti'nin yetiştirebileceği genç bir yetenek. Eh bu da, Guti'den birşeyler öğrenmek isteyen birisi varsa olabilecek bir şey. Yoksa, öğrenmek istemeyene kim ne öğretebilir ki. Umarım takımdaki genç yeteneklerden bu düşünceye sahip birileri vardır. Umarım Necip onlardan biridir

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...