Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

26 Oca 2011

Lider Olunca Dötün Mü Kalktı ?


Bu maç Trabzonspor'un hazin sonunun, başlangıcı olan maç olmuştur.Avrupa kupasında yoksun, elinde Türkiye Kupası ve ligden başka bir alternatifin de yok.Kupada son maça gelmişsin ve senden çok daha iyi organize olan, senden çok daha iyi ofansif oynayan takıma karşı bazı oyuncularını dinlendiriyorsun..Olacak iş mi?

Lig'in ilk yarısında 14 puan fark attığın takım, her hafta en az 11-12 as oyuncusundan eksik bir şekilde 18 maç tamamlamış.Bildin mi?

Laz olabilirsin, Laz'a canım feda ama kafan bu kadar mı basmıyor? Ezilerek yenilecek ve eleneceksin.4 gün sonra Fenerbahçe ile maç yapacaksın. bunu biliyorsun.4 koca gün.Fenerbahçe'den bu kadar mı korkuyorsun?

Şimdi bu mağlubiyeti ve aynı zamanda elenişini, ''eksik kadro'', ''yedek kadro'', ''a2 takımı'' gibi ezik, rezil ve kendinden tiksindirten bir açıklama ile mi ört bas etmeye çalışıyorsun?Karadenizli adam mert olur. değil mi?

Çıkıp mertçe ,''yenildik kardeşim'', hak ederek elendik, diyen kaç taraftarın var? Yenilgi serisi başlıyor, hazır mısın Trabzon ?

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...