Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

13 May 2010

NTVSporu Anlamak...

Ntvspor...Malumumuz birçok insanın sempatisini kazanmış,önemli,değerli görunen bi spor kanalıydı.Ancak giderek artan yanlılık derecesine dikkat cekmek istiyorum.

Ben gunun 10-15 saatini sporla geciren bi insanım.Dolayısıyla yakından takip ettiğime inanıyorum bu kanalı.Şimdi tespit ettiğim 1-2 noktayı paylasmak istiyorum.

Fenerbahce ile ilgili en ufak detayı atlamadan ballandıra haber yapıyorsunuz.Amerika dan bi basketci gelmiş karşılama görüntülerini yayınlıyor,yaptığı açıklamaları gun içinde alt yazı olarak geciriyorsunuz.Peki kaç Beşiktaşlı basketçinin gelişini yayınladınız şimdiye dek?

Senelerin en buyuk bozgunlarından Guiza'nın sıradan,değersiz,insana bişey katmayacak konusmalarını saat bası spor haberlerinin hepsinde yayınlarken,Batuhan'ın transferini 2 kez söyleyip kapattınız olayı.

Mehmet Topuz olayı..Ersin Düzen'in sundugu bi haberde heyecandan yutkuna yutkuna soylediği:Aziz Yıldırım ın iş bitiriciliği,giriştiği işleri mutlaka hallediyor türünden duygusal haberlerle gerek BJK tarftarın a gerek Yıldırım Demirören'e psikolojik baskı yaptığınız gözlerden kaçmıadı.

Haftalardır,aylardır Beşiktaş taraftarının q7 ile yatıp kalktığının farkındasınız ve gecen gun yaptığınız haberde para yok,sıkıntılı dönemdeler gibi olumsuz haberlerle neyi ispatlamaya calışıyor,kime yaranmaya çalışıyorsunuz? Bilmiyorsanız biz söyleyelim sponspr denilen bi olay olacak bu işin içinde!

Tello'nun bugunki acıklamalarında bilikanın penaltı noktasını kazmasını hayatım boyunca ilkkez göruyorum diye bi soylemi oldu.Bakıyorumda alt yazılarda hıc o kısma gırmemişiniz.Yoksa cekındıgınız kımseler mi var?

dun gecede yine spor saati adlı 1 saatlik programda tek bi BJK haberi yoktu!!!Sayın yetkililer BJK tarftarı dunyanın en zeki taraftarlarının basında gelir!Sanmayın farketmiyoruz,anlamıyoruz..Herkesi ya görundugu gibi olsun yada olmak istediği gibi...Yada gölge etmeyin yeterli...

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...