Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

18 May 2010

İspanyol Spikerler Fener'le Dalga Geçti

Fenerbahçe - Trabzonspor maçını naklen anlatan spiker yapılan anonstan haberdar olmayınca, "Hayatımda gördüğüm en anlamlı sportif kutlama. Takımlarının ikinci olmasına kızmayan taraftarlar büyük bir fair-play örneği gösteriyor" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Şükrü Saracoğlu Stadı`nda yaşanan şampiyonluk kutlamaları İspanyollar`ı da ters köşeye yatırdı.

Karşılaşma sonrası sarı-lacivertli taraftarların sahaya inerek oyuncuları omuzlara alması ve konfeti yağmuru karşılaşmayı anlatan İspanyol spikeri de şaşkınlığa uğrattı.

Stat hoparlöründen Bursa-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği şeklinde yapılan anonstan haberdar olmayan İspanyol spiker, Fenerbahçe taraftarlarının coşkusunu "Hayatımda gördüğüm en anlamlı sportif kutlama oldu. Takımlarının ikinci olmasına kızmayan taraftarlar büyük bir fair-play örneği gösteriyor" sözleriyle yorumladı.

Spiker ardından, "Bakın sahada futbolcularla nasıl kucaklaşıyorlar. İkinciliğe aldırmadılar bile. Fenerbahçe taraftarı tüm Avrupa`ya örnek olmalıdır. Daha önce böyle bir durumu yaşamamıştım. Gerçekten inanılmaz" ifadelerini kullandı.

Radyo icat Edilmedi mi!

Şükrü Saracoğlu Stadı`nda maç sonunda yaşanan rezalet İspanyollar`ın da alay konusu oldu. İşte İspanyollar`ın geyikleri;


- Türkiye`de radyo icad edilmedi mi?..
- Fenerbahçe önümüzdeki yılın bütçesini stadın onarımına harcayacak...
- Taraftarlar oyuncuları yakacaklarına, yanlışlıkla stadı yaktılar...
- Avrupa`nın en centilmen taraftarı Fenerbahçeliler...
- İkinciliğe bu kadar sevinen bir taraftar, şampiyonlukta neler yapar acaba?

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...