Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

20 May 2010

Baykal da Gitti Solun Tek Lideri İbonel Üzülmesssi


Sözlüklerden İbo ile ilgili bir takım hoş yazılar:

1) lucescu'nun ögrettiği topu geri çekme hareketiyle beşiktaşta 3 sezon iş yapmıştır. milli takıma bile yedirmiştir futbolcu olduğu hikayesini.

- bak şimdi ibo topu aldınmı yan çizgiye paralel koşuyorsun hiç durmadan koş önüne biri çıksada devam et o korkar seni görünce kaçar. koştun koştun saha bitti ya da önündeki adam korkmadı topu geri çek.

ama iboya daha sonra ne yapacağı söylenmediği için saçmalar, vurur topa şuursuzca, kimin zaman gol olduğu bile olmuştur bu şuursuzca vurulan topların.

daha sonra bu hareketinin sırrı çözülünce, izmitte iş merkezi yaptırmış parayı ordan bulmayı düşünmektedir.

2) kendisiyle röpörtaj yapıldığı her fırsatta "orta yapabiliyor olsam real madrid'te oynardım" laflarını söyleyen, orta yapmasının beceriksizliğini kabul eden ve kendisini hiç geliştiremeyen, fenerbahçe'nin ümit özat'ta çektiği çileyi, beşiktaş'ın bu futbolcuda çekmesini sağlayan saç baş yoldurucu insan

3) baykal da gittiğine göre artık soldaki yerini ısrarla bırakmayan tek adamdır.

4) ibonel üzülmessi

5) 16 yasina kadar amator olarak bile futbol oynamamis bir futbolcu ibrahim üzülmez. dikkat edin, 16 diyorum. baskasi 16 yasinda milli formayi giyiyor, ibrahim o yasina kadar amator kumede bile oynamamis bir adam.

sene 1990. tarlada kendi kendine top surerken yoldan gecen arabanin icinde o zamanlarin kocaelispor yoneticilerinden birisinin kendisini gormesiyle genc takimla idmanlara basliyor ibrahim üzülmez.

gönen, kocaeli, karabuk, amasya, gaziantep ile toplam 10 sene geciyor.

mucadele ederek, kendini gelistirerek besiktas'in transfer listesine giriyor 2000 senesinde.

sene olmus 2010. 94'uncu dakikada birisi halen pres yapiyor besiktas'in sol kanadinda. 36 yasinda adam, 94'uncu dakika.

manchester united karsisinda, ispanya karsisinda son derece basarili maclar cikariyor ibrahim uzulmez. karsisindaki rakipler 5 yasinda futbola baslamislar, ibrahim ise altyapisi olmadan bugunlere gelmis bir cengaver.

ibrahim uzulmez cizgisini bozmadan ilerledigi, mucadelesini hicbir zaman esirgemedigi icin bugun besiktas takiminin degisilmez kaptanidir.

o kirik elmacik kemigiyle oynadigi gunleri unutmadim. bin kere helal olsun kazandiklari. allah yolunu acik etsin.

6) 10 yıldır beşiktaş formasını şerefiyle terleten kaptan.

az dalaşmadık tribünden senle ama ayrı bir yerin var gönlümüzde.

nice yıllara kaptan.

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...