Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

7 May 2010

Beşiktaş:2 - Manisa:0


 Beşiktaş kendi evinde Manisa'yı 2-0 mağlup etti.Herkeste skorun yanısıra gençlerin verdiği umut büyük mutluluk yarattı.Atınç,Rıdvan,İsmail,Necip gibi gençler bu maçta göz doldurdu.Rıdvan Şimşek'in talihsiz sakatlığı herkesi üzdü.Yaklaşık olarak 4 ay sahalardan uzak kalacak olan Rıdvan sakatlıktan sonra seneye de bu performansını sürdürürse ve kendini geliştirirse Beşiktaşımızın formasını uzun yıllar sağ bek mevkiinde terletebilir.

 Beşiktaşımızın adı uysal kendi hırçın Necip Uysal'ına gelirsek ilerde Gattuso ayarında bir topçu olmak için hiç bir engel olmadığını düşünüyorum ve Beşiktaşımızın 11'inde yer alması gerektiğini önemle vurguluyorum.

 Nihat Kahveci'ye gelirsekl bu sene Beşiktaşımızın ilk transferi diyebiliriz.Bugün oynadığı futbol ve attığı golle La Liga'daki ilk yıllarında gösterdiği performansına dönüş sinyalleri verdi.Umarız ki seneye de bu futbolunu daha da geliştirerek sürdürür.

 Mustafa Denizli'ye gerekli mesajı da taraftarımız verdi ve seneye korkak oynatma diyerek isteklerini gösterdiler.

 Seneye Beşiktaşımızın kadrosunda Fink,Ernst,Sivok,Ferrari,Bobo,Tello kesinlikle olmalı bunların yanına gelcek olan Quaresma ve transferi olrusa iyi bir oyun kurucu örneğin Deco veya Ballack ile bu takım uçar.

Tribünlerde ise devre arasında önce Haldun Boysan daha sonra ise Pascal Nouma kapalı tribünün setine çıkarak taraftarları coşturdular.Taraftarlara 3`lü çektiren ikili tüm Beşiktaşlıların büyük ilgisini topladı.Taraftarlarımız, ``Fener gol gol gol, 30 sene oluyor`` tezahüratları yapıp ``Urfa`nın etrafı dumanlı dağlar`` türküsünü söylediler. Maçın başlama düdüğünün ardından da tüm tribünler hep bir ağızdan Şanlıurfa türküsünü yeniden söyledi.

Beşiktaş`lı taraftarlar kapalı tribünde ``Alın terindir omzundaki yük, helal olsun sana şanlı Karabük`` ve ``İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası mübarek olsun`` yazılı pankartlar açıldı.



Son olarak : GELSİN ARTIK QUARESMA :)

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...