Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

10 Şub 2011

Mahmut Özgener'e

Karabükspor başkanının sesini çıkarmamasını övdün. Peki tamam ama niye sesini çıkarmadı biliyor musun? Toraman'a gösterilmeyen kırmızı kart ve verilmeyen bir penaltı yüzünden mi? Hayır. Verilmeyen penaltılarından 4 dakika önce Simao'ya çalınmayan, kırmızı kartla sonuçlanması gereken penaltı ve 30 cm içeriye giren top yüzünden... Daha az mağdur olan taraf olduklarından... Beraberliğe sevinen taraf olduklarından...

"Hakemlerimizin ilk yarıda ne kadar başarılı oldukları konuşuluyordu." dedi. Bu hiçbir zaman konuşulmadı. Belki sen TFF ve MHK'da görev alanlarla haram paralarınızı yerken bu tür muhabbetler yapmmış olabilirsiniz. Sadece siz! Biz Guti'ye atılan tekmelere kart çıkmadığı pozisyonların her birini beynimize kazıdık.

"Kamil Abitoğlu son derece tecrübeli ve deneyimli ve iyi bir hakemimizdir. Hepimizin başına gelebilecek bir şekilde kötü bir gün yaşamıştır." dedin. Bize bu Amipoğlu'nun görev aldığı kritik veya derbi maçı göster.

Artık futbol camiasınn, taraftarların ve yorumcuların bilinçli ve sağ duyulu olmasından bahsettin yöneticilere de futbolun marka değerini düşürüyorla dedin. Ben bu hafta sana küfür etmeyen taraftar, seni eleştirmeyen yorumcuya rastlayamadım. Ayrıca türk futbolunun marka değerini de geldiğinden beri hiçbir başarısı olmayan türk milli takımını oluşturarak sen düşürdün. Biz en son Nihat'ın, Semih'in gol attığı avrupa kupasını hatırlıyoruz.

"Futbolda demokrasi yoktur, futbolda yorum yoktur, kararlar vardır. Futbolun anayasası vardır. Futbol bir kurallar oyunudur." bu laf da sana ait. Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinden futbol oynuyorsak bu ligde demokrasi olmalı ama belki de sizin o Fenerbahçe Cumhuriyeti liginde demokrasi olmayabilir. Futbol kurallar oyunudur çok doğru o zaman Fifa kurallarına göre topun kale çizgisini geçtiği anda gol sayılmasının bir kural olduğunu biliyorsun. 30 cm içeri geçen bir top herkes tarafından görülüp 4 hakem tarafından görülmüyorsa kural hatası var demektir.

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...