Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

16 Şub 2011

El Capitán ''Guti Haz.''

  
   Geçtiğimiz hafta sonu çok üzdü bizi. Yıprandık. ‘Deli’ mizi kaybettik. Oysa ne hayallerimiz vardı onunla ilgili. Neler yapacaktık daha birlikte. Kaç kere daha çizgiye inecektik? Kaç kere daha bir topuk hareketiyle rakibi bakkala yollayacaktık? Belki de UEFA Kupası’nı görecektik onun ellerinde. Daha kaç isabetsiz orta açacaktık beraber? Zaten orta açabilse Real Madrid’de oynamaz mıydı? Oynardı elbet. Ama olmadı işte. Bir kör talih aldı götürdü onu bizden.
   Neyse ne, daha fazla derinleştirmeyeyim yaramızı. Deli İbrahim hırsıyla, mücadelesiyle, dürüstlüğüyle, efendiliğiyle ve en önemlisi Beşiktaşlılığıyla hep kalbimizde kalacak zaten. Unutmayacak onu bu taraftar.
   Şimdi bakmak lazım geleceğe. Bugünü yaşamayı da unutmamak gerek elbette. Ne demişler, geçmiş geçmişte kalmalı.
   Diğer tarafta ise Jose Maria Gutierrez Hernandez. Nam-ı diğer ‘Guti Haz.’ Bana kalırsa kaptanlığa yakışacak en nadide isim. Biçilmiş kaftan. Gerçek bir profesyonel. Real Madrid’e adanmış koca bir hayat ve şimdi Beşiktaş. Guti’yi Beşiktaş’ta izlemek bizler için büyük bir şans zaten. Guti’yi kaptan olarak Beşiktaş’ta izlemek ise doruk noktası olacak bu taraftar için.
   Şimdi yeni bir dönem başlıyor Beşiktaş’ta. Guti’nin kaptanlığını yapacağı yeni bir dönem. Ve inşallah büyük başarılara yelken açacağımız yeni bir dönem. Zaman gösterecek her şeyi bizlere. Ne diyelim, Allah utandırmasın. 

Share |

1 yorum:

Ahmet Değirmenci dedi ki...

guti haza da yakışır kaptanlık ibomuzu aratma bize guti

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...