Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

7 Eyl 2010

Portekiz'in Durumu

 

 Portekiz milli takımın maçlarını malum Quaresma'mızın olmaından dolayı takp ettim.İzlediğim 2 maçta da ataklar tamamen Quaresma üzerinden yapılmaya çalışılıyordu.Cristiano Ronaldo'nun da sakatlığı tuz biber oldu.

 Q7'miz deyimi yerindeyse canavar gibi top oynuyor.Ancak Portekiz'de en büyük soru işareti kaleci Eduardo ve savunma hattı.Artık öyle bir duruma gelmişki takım 9 atsa 10 yiyecek havasında.

 Son olarak izlediğim Norveç maçında 1-0 kaybeden Portekiz'de kaleci Eduardo'nun topu aldıktan Carew'i çalımlama düşüncesi amatör futbolcuların bile artık yapmadığı bir hataydı.

 Bu yolda Portekiz'in en büyük artısı Quaresma'yı yeniden kazanmış olmaktı.Öyle ki dakika 85'te Quaresma oyundan çıkarken çoğu futbolsever şaşkınlık içerisindeydi ve eleştiri okları Carlos Queiroz'a yöneldi.

 Kıbrıs maçında verilen 2 puan ve Norveç yenilgisi Portekiz'in Avrupa Şampiyonası'na gitmesini zorlaştırabilir.Umarız Portekiz grubundan çıkar ve EURO 2012'ye gider.Çünkü Quaresma ve Ronaldo'yu izlemek gerçekten büyük bir zevk...
 

Share |

1 yorum:

hasan dedi ki...

dediğin gibi eduardo dan bi cacık olmaz :)

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...