Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

26 Kas 2010

Forza Schuster


Bir penaltı pozisyonunda anlaşamayan kırk ayrı kafadan kırk ayrı ses çıkartan, kırk dereden su getirten tavırlarıyla sırf kendi fikrinin doğru olduğunu dayatan ayrılıkçı, uzlaşmaz, huysuz zihniyet sahipleri entrikalarına devam ediyor.

Futbol dışında bir çok konuda uzlaşan ama konu futbol olunca anlaşamayan, ortak bir görüş sunamayan gazeteci, yorumcu, eski futbolcu, eski hakem, eski kulüp yöneticileri ve bir şekilde futbolla haşir neşir olmuş beyler, konu Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster olunca hocamız aleyhinde büyük bir ittifak oluşturmaları manidardır.

Bununla da yetinmeyen "ortaya karışık medya salatası", bir taraftan Bernd Schuster’e karşı kutsal ittifak devam ederken diğer yandan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na karşı yeni bir karşı cephe oluşturularak, yıldırmaya dayalı haberler çıkarmaya devam etmektedir.

Amaç Bernd Schuster’i hedef gösterip diğer taraftan başarılarıyla gündem yaratan, tuttuğunu kopartan, yaptığı icraatlarıyla spor kamuoyunda taktirle karşılanan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nu yıpratarak saf dışı bırakmak mıdır?

Bernd Schuster’e yapılanlara karşı dik duruşumuzun üstesinden gelemeyen ittifak şimdi Bernd Schuster üzerinden, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na mı vurmaya çalışıyor ?

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...