Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

10 Ağu 2010

Yok Böyle Bir Gol - Q7





Ekşisözlükten Alıntılar


snob:rakip taraftarların götlerini tutuşturan futbolcu.

garmonbozia:önünde saygıyla domalacağım insandır. nasıl bir oynayış o öyle. bence herkes domalmalı ona. domalma insanın kendine yakışanı giymesidir.

rashard:bu sene kırmızı kart gören oyuncu sayısını arttırmayacaktır. hakemlerimiz yıldız oyuncuların biçilmesinden orgazm olan varlıklardır. dünkü pozisyonda türkiye de 2. sarı kartı çıkaran hakem sayısı 1 ile 2 arasıdır.

ken shamrock:geçenlerde büyüğünden bir ps3 oyun salonunda 2k10 oynamaktaydım.bakın pes2010 değil 2k10. her neyse, mekanın camları futbolcu resimleriyle kaplanmıştı. cristiano ronaldo,kaka,benzema,rooney,lampard,gerrard,ballack sayabildiklerim.daha sonra ne göreyim; kapının üzerindeki camda porto formasıyla biricik apaçimiz ricardo quaresma. işte quaresma bu vizyonda bir adam.ister 1 senedir top oynamasın ister 2 yıldır gol atmasın farketmez. bazı fanatik arkadaşlarımız çıkıp abdul kader keita'yla falan kıyaslıyorlar. yok işte geçen seneki galatasaray'ın aynısı falan diyorlar(takımın erken forma girmesi olayına benzetme yapanları tenzih ederim). olum çarpılırsınız lan! keita q7,elano'da guti hazretleriydi di mi? heee hee kesssssssin canam. çocukluğumdan beri halı sahada bi elano bi keita olurdum zaten ben.

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...