Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

29 Ağu 2010

Lig Tv'nin Son Skandalı



Yaptığı haberlerle ve aldığı kararlarla Fenerbahçe TV'yi anımsatan Lig TV, bu akşam yeni bir skandala daha imza atmaya hazırlanıyor!

Beşiktaşlı taraftarların, NTV Spor'dan sonra "3. Fenerbahçe Televizyonu" yakıştırmasını yaptığı Lig TV, Schuster yönetimindeki Beşiktaş'ın maçını değil, Young Boys ve PAOK'a boyun eğen Fenerbahçe'nin Manisaspor ile oynayacağı seyircisiz maçı naklen yayınlayacak.
Kadrosuna Quaresma, Guti, Hilbert, Aurelio, Cenk ve Rodrigo Moreno gibi yıldızları katan Beşiktaş'ın maçı DİGİ kanalından izlenebilecek.
Yurt dışında yaşayan bazı vatandaşların sözleşmesinde, "sadece Lig TV izlenebilir" maddesi bulunduğu için, onlar yıldızlar topluluğu Beşiktaş'ı değil, Bilica'lı, Baroni'li, Selçuk'lu ve Topuz'lu Fenerbahçe'yi izlemek zorundalar.

Geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi Yazarı Fatih Doğan'ın yazmış olduğu "Reytin Kartal'ı" yazısının bir bölümünü yayınlayarak, Lig TV'yi almış olduğu bu skandal karardan dolayı kınıyoruz.

Fatih Doğan'ın "Reyting Kartal'ı" yazısından bir bölümü:

"Futbol adına ne ararsan var. Meşin yuvarlak Guti, Quaresma gibi dünya yıldızlarının önünde bir o kalede bir bu kalede. Sadece takım bol pozisyona girmekle kalmıyor, bir o kadar da rakibine veriyor. Hem coşku hem keyif var, hem de gerilim. Anlayacağınız bol adrenalin.
Futbola büyük yatarımlar yapan Lig TV'de önemli, pozitif değişiklikler oluyor. Genel Müdür Kadir Kardaş'a nacizane bir tavsiyem var. Haftanın en canlı, en namlı maçı yerine Beşiktaş'ın maçlarını koysunlar! Sonra diğerlerini sıralasınlar! Çünkü bol pozisyon bulan, belki de ligin gol rekorlarını altüst edecek Gutili, Quaresma'lı, Aurelio'lu bu Beşiktaş'ı her takım taraftarı keyifle izler. Bu kadar pozisyon bulup bir o kadarda veren başka takım şu anda ligimizde var mı?
Neresinden tutsanız heyecan, neresinden baksanız reyting!..."

MedyaBJK

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...