Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

25 Ağu 2010

PES 2011 (Video)

Konami; PES severler tarafından merakla beklenen PES 2011'in resmi olarak ilk detaylarını açıkladı. Açıklama göre PES 2011; PS3, Xbox 360, PC, Wii, PSP ve PS2 için sonbaharda raflarda ki yerini alacak. Yapımcı Konami; Oyunun tarihinde en çok köklü değişikliğe uğramış oyun olduğunu düşünüyor.

Oyunla beraber gelecek özelliklerin bir kaçı şu şekilde: Her bir oyuncunun kendine ait enerji barı olacak. Bu bar, tüm pas ve şutların yerleştirme ve gücünün tamı tamına saptanmasına olanak sağlıyor. Oyunda attığımız pasların otomatik olarak en yakındaki oyuncuya ulaşmayacağı, özel tasarlanmış kontrol sisteminin tanıtılacağı gelen bilgiler arasında.

" PES için değişim zamanı ve PES 2011 serinin tarihindeki en çok iddialı yeni tasarımı gözler önüne seriyor. " şeklinde yorum Konami'nin Avrupa PES takımının başı Jon Murphy'den geldi.

Oyun hakkında açıklanan yepyeni özellikleri yazımın içerisinde bulabilir aynı zamanda oyun için yayınlanan ilk tanıtım videosunu hemen alt kısımdan izleyebilirsiniz..



Oyun için yayınlanan diğer özellikleri ise sizler için hazırladık. İşte PES 2011 için vaat edilenler:

tümden kontroller: PES, pas sistemini 360 derece değiştirerek tüm paslar, şutlar, taçlar, ara paslar ve havadan ara paslar üzerinde kontrol sunuyor. Konami, bunun oyuncuları topu boşluğa paslayabilmelerini sağlayarak oyunlarını özgürce oynamalarını sağladığını iddia ediyor. Oyuncular rakiplerinin üzerinde baskı uygulayarak topu onlardan geri alabilecekler.

Şut & Kondisyon Göstergesi: Genel güç götergesine ek olarak, şut ve dayanaklılık göstergesi oyuncuların zindeliğini kesin olarak görmenizi sağlıyor. Sürekli koşu oyuncunun hareketlerini etkileyecek, istatistikleri üzerinde paslarının eğri ve güçsüz olması ile kötü etki yaratacak.

Yeni Defans Sistemi: Savunmacılar pozisyonları koruyacaklar. Artık alanlarına giren her topu takip etmek yerine hücum oyuncusuna daha yakın durup onları hataya zorlamayı tercih edecekler.

Animasyon ve Oyuncu Fizikleri: PES; Oyun içi animasyonların tamamını yeniden elden geçirdi. Oyuncular arasındaki fiziksellik yeniden geliştirildi – Konaminin dediğine göre PES forumlarında oyuncular tarafından yüksekçe istenen bir şey. Omuz omuza mücadele ve engellemeler artık olağanüstü görünüyorlar. Ki artık daha geniş ve ikna edici top kapma stilleri var. Ambiyans animasyonları ayrıca oyunun atmosferine eklendi. Örnek olarak oyuncular topsuzken daha gerçekçi hareket ediyorlar ve daha özgün stillerle koşup, yürüyorlar.

Oyunun Hızı: Konami'ye göre PES 2011 üzerine daha çok düşünülmüş ve duruma bağlı olarak değişen bir oyun hızı ile oyuncuları daha çok eğlendirecek. Oyuncular artık yavaşça çoğalma ya da müsait alanlara yığılmayı dikte edebilecekler. Orta sahadan uzun koşular yapmak daha da zorlaşırken, başarılı bir oyun çabuk paslarla alan yaratma üzerine kurulu olacak.

Estetikler: Yüz animasyonları diğer oyunlara oranla geliştirildi.

Taktik ve Strateji: PES; Tüm yeni " Sürükle ve Bırak " mekanizmasını oyuna uyguladı. Bu sistem tüm takım yönetiminde kullanılıyor.

Yanıltma Ayarları: PES her zaman; incelikli yeteneklerin, yanıltmaların ve dönüşlerin zengin çeşitlilerini teklif etmiştir ancak PES 2011 oyunculara favori hareketlerini ard arda sağ stick ile planlama imkanı veriyor.

Master League Online: PES 2011, Master League unsurları için online başlangıcını dikkate alacak.

Oyun için açıklanan ilk özellikler böyle. Umarız açıklananlar gibi, hatta bunlardan daha iyi özelliklere sahip bir oyun olarak karşımıza çıkar.





pes 2011 demo ! | izlesene.com

Share |

1 yorum:

mustapha dedi ki...

bekliyoruz

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...