Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

13 Ağu 2010

Noelia Lopez: Benim Guti'm bir tanem (RÖPORTAJ)



BEŞİKTAŞ'ın flaş transferlerinden Guti hakkında bugüne dek pek çok şey yazılıp söylendi. Tam 14 yıl Real Madrid'de oynamış olması nedeniyle sportif özellikleri hemen her futbolseverin ezberinde olan bir yıldız. Ama biz onu daha yakından tanımak istedik ve en yakınındaki insanla; sevgilisi Noelia Lopez ile konuştuk...
- Guti nasıl biridir?
- Sıcakkanlı mıdır, yoksa soğuk mu?
- Türkiye'de mutlu mu?
- Hangi yemekleri sever?
- Disiplinli midir?
- Çalışkan mı yoksa tembel mi?
Türkiye'de anlaşma yaptığı Flash Model Ajans'ın sahibi Cemal Dindar aracılığıyla röportaj yaptığımız Noelia, bütün bu sorulara hiç çekinmeden yanıt verdi. Güzeller güzeli Noelia, "Benim Guti'm bir tanedir" diyerek başladı anlatmaya...
- İstanbul'a geldiği için çok mutlu ve istekli. İspanya'yı hiç aramıyor. Çünkü İstanbul hem çok büyük bir şehir hem de inanılmaz futbol fanatikleri var. Türkler'in futbola olan sevgisi Guti'yi heyecanlandırdı.
- Çok disiplinlidir. Her sabah antrenmandan en az 3 saat önce kalkıp kahvaltısını yapar ve idmandan 1.5 saat önce Ümraniye'de hazır olur.
- Real Madrid ve Atletico Madrid'den birçok futbolcu arkadaşı onu sürekli telefonla arayıp Beşiktaş'ı soruyor. Guti kadar İspanya'da Beşiktaş'ın ve Türkiye'nin reklamını yapan başka kimse çıkmamıştır. Geçen gün İspanya'nın en çok satan spor gazetesi Marca, Guti ile İstanbul'da yaptığı röportaja tam 5 sayfa ayırdı. Guti o röportajda Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu özellikle vurguladı.
- Kendisine çok iyi bakar. Doktorların verdiği beslenme listesinin dışına kesinlikle çıkmaz. Şu an 34 yaşında, emin olun beş yıl daha rahatlıkla oynar.

'İstanbul'a gidiyoruz' deyince hiç itiraz etmedim

- GUTİ ile ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtlayan 22 yaşındaki Noelia Lopez'den, biraz da kendisinden ve sevgilisiyle ilişkisinden bahsetmesini istedik...
- Sevilla doğumluyum. Bir erkek kardeşim var. Futbola ailece bağlıyız. Guti benim için lütuf oldu.
- Madrid, Barcelona, Milano ve Paris'te ünlü markaların defilelerinde yer aldım. Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Patrica Laufer, Gisele Bündchen gibi top modellerle birlikte çalıştım.
- Mankenliğin yanı sıra televizyon programı yapıyorum.
- Guti mesleğim konusunda bana çok yardımcı oluyor. Çünkü o da mankenliği seviyor.
- Biz mankenlerin bonservisleri elindedir. Guti, "İstanbul'a gidiyoruz" dediğinde hiç karşı çıkmadım. Çünkü burada çok arkadaşım var.
- Türk yemekleri mükemmel. İskender favori yiyeceklerim arasında. Sevgilim de yabancılık çekmedi yemeklere. Guti balık hastasıdır.
- İstanbul'un iki tarafında da ev baktık; Anadolu yakasını beğendik. Çamlıca'da bir villaya taşınacağız.
- İstanbul, Madrid'den daha hareketli. İstanbul 24 saat uyanık. İstediğiniz zaman istediğiniz şeyi rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Geldiğimiz günden bu yana hiç sıkılmadık.
- Şu anda mutlu bir beraberliğimiz var. Evlilik bu sihiri bozar diye evlenmeyi düşünmüyoruz.

Maç kaybedince yanına yaklaşmaya korkarım

- Guti, kaybetmeyi hiç sevmez. Maç kaybettiğinde yanında olmayacaksınız. Çünkü müthiş sinirlidir. Ben, maç kaybettiği zaman yanına yaklaşmaya korkarım! Ama kazandığında dünyanın en keyifli insanıdır.

Çocuklar gibi saatlerce ders çalışır

- Büyük maçların oyuncusudur. Her maç öncesi rakip takımı mutlaka araştırır. Hiç üşenmez, maç kasetlerini izler. Çocuk gibi saatlerce ders çalışır. Rakibin eksik yönlerini ortaya çıkarır ve bunları takım arkadaşlarına anlatır.

Birlikte podyuma çıkacaklar

- NOELİA Lopez ile yaptığımız sohbette Guti hakkında ilginç bir bilgiyi daha öğrendik. İspanyol futbolcu, Beşiktaş ile yaptığı sözleşmeye özel bir madde koydurarak, sevgilisi ile birlikte mankenlik yapmak için izin koparmış. Yani, Noelia ile Guti'yi yakında ünlü markaların İstanbul'da düzenlediği defilelerde izleyebileceğiz. Siyah beyazlı yöneticiler kendisine bu izni 'Kulübün imajına olumlu katkı yapacak organizasyonlarda görev alması şartıyla' vermiş.

Havalimanında ağlıyordu

- Guti ile İstanbul'a geldiğimizde havalimanında şoke oldum. Çünkü binlerce Beşiktaş taraftarı onu karşılamaya gelmişti. Karşılaştığımız tablo o kadar etkileyiciydi ki, Guti bir ara ağlamaklı oldu.

İsmail Er-Hürrriyet

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...