Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

12 Haz 2011

Ricardo Bernardo Quaresma !


    Tam bir yıl oldu.Günlerden 13 Haziran 2010..Tüm Beşiktaş taraftarının neredeyse ümidini kestiği günlerde resmi siteden gelen bir haber tüm taraftarların umudunun yeşermesine ve uzun bir süredir gerçekleşmesi beklenen,günlerce forumlarda gelecek mi gelmeyecek mi diye sabahlanan,her sabah uyanıldığında acaba haber var mı ? yoksa geldi mi ? gibi düşüncelerle forumlarda dolaşmanın,olumsuz haberde moral bozulmanın son bulduğu gündür.Şeref Bey'in çimlerine bastıktan sonra taraftarın sevgisini kazanan ve 2 yıl boyunca her transfer döneminde taraftarın gelmesini istediği tek oyuncu olan,dünyanın büyük kulüplerinde forma giyen Quaresma artık BEŞİKTAŞ'taydı ! Taraftarın 2 yıllık aşkı son bulmuş ve uğruna günlerce sabahlanan oyuncu artık Şeref Bey'de rakip olarak değil ev sahibi olarak mücadele edecekti.


   Türkiye'ye ayak bastığı andan itibaren her hareketi olay olan,imza töreninde kapalının önünde çektirmiş olduğu üçlüyle gönlünde taht kurduğu taraftarın yüreğinde efsane olmanın ilk adımıydı belkide.İmza töreninde yaptığı açıklamalarla kimilerine göre ''yatmaya'' gelmediğini göstermiş oldu.İnönü'de attığı ilk golde ARMAyı öperek KAPALInın önüne koşarak ve bir nevi taraftarla bütünleşmiştir.Pascal sonrasında taraftarın ''ruh'' ihtiyacını karşılamıştır.Dinamo Kiev maçında kazanma hırsına yenik düşüp son dakikalarda attığı tekme yenilgiye tahammülü olmadığının bir kanıtıdır.

    Engelli taraftara devre arasında formasını vermesi,maç öncesi fotoğraf çektirmesi onun ayrıca ''insani'' yönünü de ortaya koymaktadır.Topa hükmedişi ve karşısındaki rakip sayısına aldırış etmeden kaleye doğru topla hareket etmesi onun bazen bencil olmasına sebebiyet verse de taraftardaki kredisini asla ve asla bitirmeyecektir.Onun gibi bir dünya yıldızını bir sezon boyunca izlemek mükemmel bir keyifti,kontratı gereği 2 yıl daha bizimle ve başkanın son açıklamalarıyla sözleşmesi uzatılırsa yaklaşık 4 yıl daha onu kutsal formanın altında izleyebileceğiz.
   


Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...