Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

7 Haz 2011

Genks


Aslında sen ilk geldiğinde pek bi yorum yapmamıştık hakkında. 2-3 maça çıkar tutmaz gider bile diyenler oldu. Ama senden hiçbir şey beklemeyen adamların gönlünde bile "lan şu çocuk tutsa ya" sözü vardı. Ya da bilmiyorum. Ama benim görüşüm buydu genks.

Şimdi sana yağlar ballar da dökerim. Puyol'dan daha iyi de derim. Ama gerek yok. İster teknik ol ister kazma biz sanırım senin yüreğini sevdik. Sanırım sen de bizi sevdin.

İlk geldiğinde kalıcı olmak istediğini ve kendine Puyol'u örnek aldığını söylemiştin. Bence sen istemeye istemeye gitsen de kalıcı olmuştun. Ha öyle ha böyle.

Beşiktaş Taraftarı senin için seferber oldu neredeyse. Senin transferinle yattık, senin transferinle kalktık. Tam umudumuzu yitirdik. İşte gitti dedik. Duyumcular türedi. Ama "gitsin, bizi satanı biz istemeyiz" diyenlerin bile içinde gitmesin lan Ersan! vardı.

Sen konuşamıyordun ama bize mesaj gönderiyordun. Belki tam beceremedin ama biz anladık senin mesajını.

O transfer haberini aldın hani. Sonra hemen Atakan Kurt'la röportaj. Sana inanmayan veya seni olsa da olur olmasa da olur sıfatına koyan adamların fikrini o röportajda değiştirdin. Gözlerinin içi gülüyordu. Biz de gülüyorduk. Güleceğiz.

Bir yere gitme Gülüm. Seni seviyoruz.
(NOT: Kardeşin çok konuşuyordu valla bıkmıştık. Ama şimdi aramız iyi.)

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...