Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

17 Haz 2011

Allen Iverson Slam Dergisi Röportajı


Allen Iverson Amerika’da Slam Dergisi’nin 150. sayısına (Ağustos 2011) özel olarak bir röportaj vermiş.

Bizi ilgilendiren bazı kısımları:

Sakatlığın geçti mi ? Bu sakatlık daha önceden var mıydı yoksa orada olan bir şey mi ?

Sakatlığım beklediğimden çabuk geçti. Burada oynadığım ilk maçlardan birinin sonunda oldu zannediyorum. Bir darbe almıştım. Bütün ilk yarı boyunca oradaki acı beni rahatsız etti. Fakat çok da acı vermiyordu. Hala oynayabiliyordum. Kariyerim boyunca hiç buz yapmadım. Koçlarım, Antrenörlerim her zaman bana maçlardan sonra buz yapmamı söylerlerdi fakat hiç bir zaman buz yapmayı sevmedim. Fakat devre arasında buz koymak zorunda kaldım ve buzu sevmeye başladım. Hayatım boyunca böyle bir acı hissetmemiştim. Maçta beni savunan oyuncu devamlı bana “iyi misin ?” diye soruyordu, çünkü bir keresinde koşarken öyle çok acı verdi ki, gözümden yaşlar geldi.

Orada oynamak ile burada oynamak arasındaki fark nedir ?

Mükemmel, mükemmel bir deneyimdi. Beni daha önce hiç görmemiş taraftarlar karşısında oynama fırsatı buldum. Oradaki taraftarlar mükemmel. NBA’den farklı fakat en az NBA fan’leri kadar heyecan vericiler. Onlar tüm maç boyunca, devre arasında maçın içindeler. Bu inanılmaz. Oradaki taraftarlar beni kucakladı ve bu mükemmel bir şanstı benim için. Fakat benim olmak istediğim yer burası değil. Eşimden, çocuklarımdan ayrı olmak istemiyorum. Kariyerimi NBA’de bitirmek istiyorum eğer mümkünse. Şu andaki tek amacım, oynayabileceğim ve beni oynatmak isteyen bir takıma gitmek.

Sana kimsenin şans vereceğini düşünüyor musun ?

Bilmiyorum. Bunun için çalışıyoruz. Fakat eğer bu olmazsa size söz veriyorum. Evde kıçımın üstünde oturmayacağım. Bunu yapmayacağım. Birisi için oynayacağım.

Çeviri: Burasikapali.com

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...