Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

20 Mar 2011

Kurtarma Operasyonu

Schuster'in istifasının "Tsunami" yaratacağı görüşünün etkin olduğu bir haftaydı. Taraftarlar ani gelen bu felaket karşısında paniğe kapıldılar, çok sevdikleri yıldızlarının, dalgalara kapılarak, Avrupa'nın deniz gören ülkelerine kadar sürüklenecekleri korkusunu yaşayarak maça geldiler.

İyi oyunculardan kurulu kötü bir takımımız olduğu T'su'nami götürmez bir gerçekti. Sezon başından bu yana istediklerini sahaya yansıtamayan, vermiş olduğu ilk pozisyonda topu ağlarında bulan bir takım izledik. Nitekim dün gece Kayserispor takımı ceza sahasının çimlerine ilk ayak bastığı anda golle buluştu ve her zaman olduğu gibi maça 1-0 mağlup durumda başladık.. Tsunami Dolmabahçe kıyılarına kadar gelmişti.

Taraftarlar gerek bir gece önce Galatasaray tribünlerinin desibel rekoruna kafayı taktığından, gerekse yaralı halde geldikleri tribünde, "kendilerini kurtaracak bir ekibe" seslerini duyurabilme arzusu ve motivasyonundan takımlarını uzun bir aradan sonra tekrar yüksek desibelle desteklediler. Bkz. " Burası kapalı herkes kendine gelsin "

Bu dakikadan sonra futbolcuların "onur" mücadelesi başladı. Necip'in önderliğinde başlayan "kurtarma operasyonu" dakikalar ilerledikçe daha fazla can kurtaracaktı. Almeida topla ilk buluştuğu anda Quaresma'nın yardım elini sıkıca tutarak takımını biraz yukarıya çekti. Daha sonra Simao'un ortasında " son haftaların maç bittikten sonra oyuna dahil olan " oyuncusu Ernst'in yardım eli göründü. Sonra Dr. Quaresma geldi felaket bölgesine. Tribünde iyileşmeyi bekleyen binlerce kişiyi daha önce görülmemiş bir yöntemle sağlığına kavuşturdu. Operasyon başarıyla tamamlanmıştı.



Eğer ekibinize ihtiyacı olduğu motivasyon ve sevgiyi veremezseniz tek olumlu bir iş bile yapamazlar. Kamp gecesi baş komutan Mustafa Denizli ile telefonda görüştüğünü söyleyen Baş Hekim Tayfur Havutçu ve yardımcılarının maçtan sonra öğrencileri ile kenetlenerek Tsunami'ye geçit yok mesajı vermesi görülmeye değerdi.

Ne Benitez ne de Scolari !!!

Atatürk ne demiş Ertuğrul Günay'ın tepinerek zarar verdiğimizi ve kendisine "stat kayması" olarak dönen açıklamalarında değindiği Dolmabahçe sarayında?

" Beni Türk hekimlerine emanet ediniz "

Share |

2 yorum:

BQ7niz dedi ki...

bence de scolari felen hiç gerekli değil

Adsız dedi ki...

ertuğrul günaya haddi bildirilmiştir

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...