Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

20 Mar 2011

Korkunun Ecele Faydası Yok Geliyoruz

Dün bir hayata dönüşe şahit olduk Dolmabahçe'de. Geri dönüşe. Doğru oyun, doğru seçimler, doğru takım ve doğru teknik direktör.



Tayfur Havutçu'nun hatalardan ders alabilecek kapasitede ve olgunlukta bir insan olduğunu söylemiştik. Şimdi benim tek korkum camia bu derece sahip çıkarken yönetimin işgüzarlık yapıp yabancı bir teknik direktör getirmesi.

Sesimize kulak verip Tayfur Hoca ile uzun sürecek bir yapılanma sürecine girilmeli artık. Tayfur Hoca'nın bir iyiliği öyle 2-3 yenilgide laf söylenebilecek bir adam olmaması.



Bunun sebebi açık. Ertuğrul Sağlam ve Rıza Çalımbay'ın böyle gönderilmesi. Biz böyle günleri gördük ve hatalarımızdan ders çıkardık artık.

Gel gelelim Beşiktaş'ın dün sahaya çıktığı sisteme ve 11'e. 1 Mart 2011 tarihinde yazdığım yazıda ideal ilk 11'in ve ideal sistemin nasıl olabileceğini anlatmıştım. Sanki Tayfur Havutçu okumuş yazıyı ve aynı sistemde çıkarmış takımı. İşte yazı burada.

Takımın nasıl oynadığı ortada. Yabancıların nasıl oynadığı ortada. Gidecek denen yıldızların nasıl oynadığı ortada. Tek sorun Bobo. Evladımız. Dün girdiği her pozisyonda, atamadığı her pozisyonda Beşiktaş Taraftarı kahroldu. Yıkıldık resmen. Kafasında ne var bu adamın ? Biri şu derdini çözsün bu adamın. Yoksa Almeida gümbür gümbür geliyor Bobo.




Demem o ki Tayfur Havutçu bu takımın patronudur. Ne de yakıştı kulübeye. Oynattığı takım gönlümüzdeki takım. O hırs, o kazanma arzusu görmek istediğimiz şeyin ta kendisi. İyi ki kötü günde de yanında olmuşuz Kartalım. Bu günlerin biteceğini biliyorduk. Çok şükür bitti de.

Yolumuz açık olsun.

Share |

1 yorum:

Adsız dedi ki...

oley oley tayfur havutçu beşiktaşın çocuğu tayfur havutçu

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...