Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

19 Mar 2011

Kayseri'yi Q7

İnönü'de Kayseri'ye karşı dayısız Beşiktaşımız Beşiktaş'ın Çocuğu Tayfur Havutçu tezahüratlarıyla yeni bir 90 dakikaya başladı.Fütursuzca ataklar yoktu ama top kontolü bizdeydi ve güvenlikli bir oyun yapısıyla sahadaydık.İlk yarının ortalarında şanssız olarak nitelendirilebilecek Ekrem Dağ ile Zalayeta'nın arasına gelen topta 1-0 yenik duruma düştük.

Araya atılan toplarda ve kontra ataklarda güvenliği Necip Uysal sağladı ve neredeyse her topu başarıyla kesti.(Ataklarda dönen topları da topladı)
İlk yarının sonlarında Simao'ya yapılan net penaltıyı vermeyen Halis kayışların kopmasına neden oldu.Devre sonuna kadar haklı bir tepkiyle karşılaştı.İşin garibi bu taraflılığını maçın sonuna kadar sürdürdü.

Schuster döneminden farklı olarak Guti sürekli ilerde top ile buluştu ve en önemlisi bütün oyuncular son derece hırslıydı.

Bobo'nun tutuk ve isteksiz oyunu devam edince kaptan olaya el koydu ve Almeida'yı oyuna aldı.Bu değişiklik saniyesinden meyvesini verdi ve Almeida ise üzerindeki baskıyı bu golle atış oldu.

Kanatlardan ataklar Simao ve Quaresma ile bitmek bilmiyordu.Simao'ya yapılan faulün ardından Fabian Ernst'le gelen kafa golü ile skor üstünlüğünü de sağlamış olduk.

Ve işte o dakikalar gelmişti.Q7 sağ kanattan içeri doğru süzüldü ve sağ ayağının dışıyla trivelasını yapıştırdı.Skor 3-1 oldu ve maç koptu derken yine ve yeniden Halis Özkahya sahnedeydi.Simao ve Necip'e yapılan hareketlerde penaltı çalmayan Halis fırsatı buldu ve Kayseri'ye penaltıyı çaldı.Stad da ''Halis Gol Gol Gol'' sesleri yükselirken skor 3-2 ye geldi ve Halis Özkahya'nın çabaları olumlu sonuçlandı.

 Kayseri'nin atak geliştirme özürlü olmasında Necip'in emeği büyüktü ve burdan kağtığımız toplarla 4. gol Q7-Almeida işbirliğiyle geldi.Maçı bitiren goldü ve buna en çok üzülenlerden biri de heralde Halis'ti.

 Maçtan sonra TRT1'i açanlar tarihi anlara tanıklık ettiler.Sergen'in ağzından Beşiktaş hakından olumlu sözer çıkıyordu.Hatta şöyle ki ; Sergen Yalçın: "Quaresma'nın bugün attığı gol belki de yılın golüydü"

 Taraftarın bugün söylediği en güzel söz ise elbette ki Ertuğrul Günay'aydı: ''ERTUĞRUL(Günay) N'OLUYOR STAD SANA KAYIYOR''

Share |

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...