Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

19 Mar 2011

Bu da mı gol değil?!



Haftaiçi Schuster'in gitmesiyle takımın başına geçen Tayfur Havutçu'yu öncellikle tebrik etmek gerek. Takımın morali en alt seviyedeyken takımın başına geçip ilk maçta galibiyet almak alışılagelmiş bir durumdur ama iyi bir galibiyet almak zordur.
Ernst ve Necip'i ilk onbire koyarak belki de Beşiktaş'ın gerçek kimliğini sahaya yansıtmasını sağladı Tayfur Havutçu. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'ın şimdiye göre daha iyi olmasının nedeniydi bu iki oyuncu. Zaten bugün de herşey tüm çıplaklığı ile ortadaydı. Necip oynadığı şık oyunla, Ernst hırsı ve attığı golle takımın galibiyetine katkıda bulundu.
Geriye kalan herşey aynıydı, olması gerektiği gibiydi. Oynanan oyun sisteminde de bir değişiklik olmadı hatta. İlk yarıda gole kadar tutuk bir futbol oynayan Beşiktaş golü yiyince kendine geldi. Ama Almeida girene kadar gol atamamasının nedenlerini de araştırmak gerek. Bence bunun iki nedeni var:
1- Bobo'nun aklı başka yerde. Bobo sözleşmesini düşünüyor. Hala karar verememiş olması oyununa yansıyor. Sahada ben Bobo değil kafa golü bile atamayan bir Nobre görüyorum.
2- Hakemlerin artık inandırıcı bile olmayan hataları. Hepsinin hata olması hepsinin her iki haftada bir Beşiktaş'ın başına gelmesi tesadüf müdür? Simao'nun verilmeyen penaltısını bütün tribünler görüyorken Halis Özkahya'nın bakıp görememesinde kasıt aranır. Sonrasında da verilmeyen bir penaltı var ki  konuşmaya bile gerek yok artık. Sanırım Halis Özkahya, Mahmut Özgener'in keyfinin kahyası.

60 dakika sonunda baskıdan bunalan direnci azalan Kayseri Almeida'nın golüne engel olamayınca maçın rengi tamamen değişti ve Beşiktaş için herşey daha kolay hale geldi. Özellikle Quaresma'nın bencilliklerini bir kenara bırakıp takım oyunu oynaması Kayseri'nin sadece Quaresma yüzünden 3 gol yemesine neden oldu. Sadece Quaresma da değil bütün yıldızlar bugün çok iş yaptı. Beşiktaş hakederek Kayseri'yi ve hakemi 4 golle yendi.

Bir de unutmadan söylemek gerek. Bu stad kayıyor Ertuğrul Günay!

Share |

1 yorum:

Adsız dedi ki...

başlık çok güzel olmuş

Yorum Gönder

Yorumlarınızı bekliyoruz...