Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

31 Mar 2011

Özgener !

0 yorum


Mahmut Özgener denen şahsiyetsiz kukla 29 senedir alamadığınız kupayı her türlü engellemelerinize rağmen kazandıktan sonra yüzündeki ifadeyi görmek en büyük arzumdur bunu iyi bilesin...

Necip Uysal Beşiktaş Dergisi'nde - Foto

0 yorum



Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz

30 Mar 2011

Can PELİSTER'den Basketbol Kuponu

0 yorum



O değilde kuponda bir şey dikkatimi çekti hepsine 2 demişim. Uzun bir aradan sonra kupon yaptım umarım tutar. Şüphelendiğim 2 maç var kuponda yani tutmayacak dediğim onlarda Orlando Magic ile Oklahoma City Thunder çünkü ikiside deplasmanda oynuyor ve iki takımda bu tarz maçları bazen çok zor hale getiriyorlar. Ama yinede ben o handikapların çok az olduğu düşüncesindeyim..


720 Atl Hawks (1.5 h ) - Orl Magic Tercihim: 2 
729  No Hornets (2.5h) - Por T Blazers Tercihim: 2
731  Pho Suns (3.5h) - Okc Thunder Tercihim:2
746  Panathinaikos - Barcelona (2.5h) Tercihim: 2

Noluyo Lan ? :)

0 yorum


Not: Paint terk

Kartal Yuvası Yetkililerine !

0 yorum


Son dönemde internette Beşiktaş ile ilgili oldukça tutan tişört vs tasarımları oluyor.Bunlardan biriside Guti Reyis tişörtleriydi.Kartal Yuvası yetkilileri bu işe uyanana kadar başkaları bunları üretmeye ve satmaya başladı.Taraftarların Kartal Yuvaları'ından alışveriş yapmamalarına sitem eden yöneticilerimiz keşke bu tarz paylaşımları da değerlendirse ve ürün çeşitliliğini sağlayarak korsan ürün satışının önüne geçse.

Necip Uysal Lig Tv Röportajı - Video

0 yorum

29 Mar 2011

Assisted by Guti - Video

0 yorum

Simao Reyis'ten Fener'e Mesaj

2 yorum

Jose Mourinho Kaleci Terk

0 yorum


Jose Mourinho, Barcelona maçlarında Real Madrid kalesini koruyacak

Uğur Meleke: Trivela Mrivela ???

0 yorum



Uğur Meleke , Quaresma'nın trivela vuruşlarıyla ilgili trivelayı Quaresma'nın uydurduğunu ve dünyada bizden başka bilen olmadığını söyledi.Genel olarak tarafsız yorumlarıyla tanınan Uğur Meleke'nin bu yorumlarını bulunduğu kanalda koltuğunu sağlama almaya çalışmasına ve sonunun başkalarına benzemesini istememesine bağlıyorum ve Quaresma'nın UEFA.com'da verdiği trivela eğitim videosunu izlemesini tavsiye ediyorum.

28 Mar 2011

Sanatta Beşiktaş , Her Detayda Beşiktaş

0 yorum

           


Portekiz Antrenmanından Kareler

0 yorum

        

Rus Çete Sporu

0 yorum

Rogerio Ceni'nin 100 Golü - Video

0 yorum



Sao Paulo'nun golcü kalecisi Rogerio Ceni 100'ler kulübüne Trabzonsporlı ''golcü'' Umut Bulut'tan önce girmeyi başardı.

Muhteşem Bir Gol - Video

0 yorum



Flamengo’lu Wellinton Souza’nın kendi kalesine attığı o güzel gol...

27 Mar 2011

Şili Karşısında Quaresma - Video

0 yorum

Manuel Fernandes Beşiktaş Dergisi için Poz Verdi

0 yorum

26 Mar 2011

Feyyaz Uçar-Mehmet Özdilek-Şenol Fidan Nostalji - Video

0 yorum

Deniz İpek'ten Haftasonu Kuponu

0 yorum


311 Rizespor - Altay 1 oran 1,55
318 Brezilya - İskoçya 2-3 gol oran 1,8
323 Siena - Sassuolo 1 oran 1,45
329 Oxford - Burton 1 oran 1,65

Toplam oran 6,68

İbretlik Fotoğraf

0 yorum

Bir Diriliş Öyküsü - Video

1 yorum

Topu Gökte Ararken Yerde Bulmak - Video

0 yorum

25 Mar 2011

Fatih Terim İngilizcesi > Tevez İngilizcesi - Video

0 yorum

İspanyol Basınının Guti Röportajı - Video

0 yorum

Defalarca Tekrar Edilen Penaltı -Video

0 yorum

Metin Tekin & Hıncal Uluç (1990)

0 yorum

Jose Mourinho ve YD - Capsli

0 yorum


Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanya'da Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ile bir araya geldi.
As gazetesinin haberi ve Sporzin'in haberi

24 Mar 2011

Guti Haz Wallpaper

0 yorum


*Resmi tıklayarak büyütebilirsiniz.

Ayıptır Bu Yaptığın Zizu - Video

0 yorum

Dünya Derbisi İçin Bir Celtic'linin Yorumu

0 yorum

Capitanes

0 yorum

23 Mar 2011

Guti El Clasico'yu İzlerse

1 yorum

Edin Džeko'dan Balotelli Takliti

0 yorum

Guti Haz Ödül Aldı - Video

0 yorum

NTVSpor Guti Haz Röportajı

0 yorum

22 Mar 2011

Boz Baykuşlar - Lig TV - Video

0 yorum

Milli Takım ???

0 yorum


 Avusturya maçı öncesi A milli takım kadrosuna Beşiktaş'tan 1, Galatasaray'dan ise tam tamına 6 tane futbolcu çağrıldı.Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen A2 milli takımda yer alırken Fenerbahçe'de neredeyse kadroya bile giremeyen Mert Günok A milli takıma katıldı.bunu yanı sıra İbrahim Toraman ve Necip'te A milli takıma çağrılmadı.Sorarım size Azerbaycan gazisi Hiddink ve Oğuz Çetin'in kurmuş olduğu bu kadro ile kime hizmet ediyor.Bu milli takım kimi temsil ediyor ?

EZEL'den Günay'a Gönderme - Video

0 yorum



Dün gece yayınlanan Birebir Futbol programında Ersin Düzen'in Başbakan'a açmasını istediğimiz konu aynı saatlerde yayınlanan Ezel dizisinde dillendirildi.

21 Mar 2011

Desibeli Yükselt! Yükselt Desibeli!

3 yorum

Son günlerde herkes bir desibeldir tutturmuş gidiyor. İnsanlar son günlerde daha çok merak saldı bu desibele.Ee kolay değil tabii, rekor meselesi var ortada. Hem Galatasaray taraftarı hem de Fenerbahçe maçında. Takip edilmez mi? Haber yapılmaz mı? Yaptılar zaten, işlediler. Hem de ne işlediler ama. Her gazetede koreografi şovun yanında bir desibel muhabbeti, her köşede geleceği Lig Tv Hd yayını gibi gören spor muhabirleri yazdı bu olayı. Hani biraz daha zorlasalar ölçüm yapılması için maç yaptıracaklardı diyelim. 2005 yılından beri 132 desibel ile övünen Beşiktaş taraftarının rekorunun bir kenara atılması da bu saatte başladı işte. Dünya spor basınını ayağa kaldırmış bir rekor ufak spor gazeteleri tarafından kaale alınmıyordu.Yoğun mailler sonucu ulaşılan çeşitli basın kaynakları ''Biz öyle bir rakam tanımıyoruz modlarına girdiler, Guiness ölçmezse olmaz'' dediler. Zaten varlığı bile önemsizdi hep arka planlardaydı laf aralarında geçerdi. ''Haa Beşiktaş taraftarı'da 132 desibel yapmış'' diye söylenirdi hep en son bilgi olarak. Maç gününde ortaya çıkan yazılar ve anonscu zatın sözleri Galatasaray'lıların bu olaya bakış açısını da özetliyordu. Beşiktaş taraftarında bir hastalık vardır. 3-4'den sonra her sene Kadıköy'e gider hakemle-makemle yenilir sonra ''Olsun olm innettik ya orayı o yeter'' derler. Ha işte aynı şey o gün de oldu. Futbol ve skordan birşey beklemeyen Galatasaray taraftarı gözünü sadece koreografi ve desibel rekoru kırmaya dikmişti. Skorboardda yazılan ''rekor için ıslıklıyoruz'' yazıları millete malzeme vermemek için geç de olsa kaldırıldı gidenlerin anlattığına göre. Yine gidenlerin anlattığına göre ilk 45 dakikaya kadar yapılan üç ölçümden elektronik ıslık yardımıyla 131.76 gibi bir rakam çıktı. 132.13'lük rekoru kıramadıklarını gören Beşiktaş taraftarı haklı bir gurur yaşadı, kolay değildi o gün orada o sesi çıkaranların yarısı kadar bile yoktu o rekoru kıranlar 2005'te. Herkes kendinden bekleneni yaptı, bu rakam yeni rekor olarak lanse edildi. 132.13 desibel ise basının gözünde 'şehir efsanesi' iken 'mahalle efsanesi'ne dönüştü fakat 'mahalle efsaneci'leri bilmiyor ama 132 yapanları coşturan şey ; takıma olan sevgiyi örgütleyen bir 'abi'yken rekorcuları coşturan şey hayatlarında ilk defa gördükleri küçük bir makineydı.

Pazartesi Kuponu 2

0 yorum


425-Aalesund-Fredrikstad Üst oran 1.60
426-Bursaspor-Ankaragücü 1 oran 1.35
428-Braga-Rio Ave 1 oran 1.55
431-Mk Dons-Peterborough Üst oran 1.40

Toplam Oran: 4,6872      (Oynamasanız da olur hani)

Hakan Gündoğar ile Söyleşi

3 yorum


Blogumuz yazarları Ahmet Deg, Usuyoruz, GVNRMS ve Sezer Özmen , Hakan Gundogar'ı ofisinde ziyaret etti. Haftalardir asistanindan randevu talebimize olumlu donmesini bekledik ve sonunda oldu.

1) Beşiktaş sevgisi nasıl başladı? (Sezer Özmen)
Rahmetli babam Tayfur Gündoğar, koyu bir Beşiktaşlıydı.Ayrıca yıllarca İstanbulspor’da genel menejerlik ve başkanlık yaptı. Beşiktaş sevgisini babam aşıladı bize.

2) Schuster'in istifa etmesini nasil degerlendiriyorsunuz? (Sezer Özmen)
D.Kiev maçının ardından istifa etmeliydi. Kendine göre doğru zamanda karar verdi. Ama artık başka takımla İstanbul’a geldiğinde boynuna atkı takılmayı haketti.

3) Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'taki geleceğini nasil görüyorsunuz? (Sezer Özmen)
Bu kadar yıldız ile çalışmak kolay bir şey değil. İşi çok zor gerçekten. Davulun sesi maalesef herkese güzel geliyor.Ama görünen gibi kolay değil. Guti ve simao destek olursa bu takım sezon sonuna kadar başarılı olur. Ama sonrasını bilemem.

4) Lig öncesinde Robinho'nun transfer edileceği haberini sizden de duymustuk.Transferin gercekleşmemesi taraftarın size tepki vermesine yol açtı mı ? (Sezer Özmen)
Olmaz mı. Yediğim küfürün haddi hesabı yok. Benim engellediğimi düşünenler bile vardı. Çünkü ben gelmesini istemiyordum. Şimdi iyi ki gelmemiş diyorum. Transfer masasında kiminle konuştuğunun farkında olmayan adamın hayrı dokunmazdı.

5) Transfer dönemlerinde işiniz gereği bazı duyumlar alıyorsunuz.Başkaları da size sürekli bu yönde sorular yöneltiyor.Bu durumdan memnum musunuz? (Ahmet Deg)
Mantıklı olanları cevaplıyorum tabi ki. Bir keresinde gece saat 3’de telefon çalıyor. O saatde insanın aklına hayırlı bir şey gelmez tabi. Açtım ‘’Abi Quaresma gelicek mi yalvarırım söyle ?‘’diyor. Ne dersin şimdi buna

6) Mesleğinizin en zevk aldiginiz taraflari? (Sezer Özmen)
Sürekli olarak yeni insanlar tanıyorum. Takımla iç içeyim .Ama bazen bunun dezavantajları da oluyor. Yine de işimi çok seviyorum .

7) Özel hayatınızla ilgili hiçbir sey bilmiyoruz yoksa en büyük aşk Beşiktaş mı sizin için? (Sezer Özmen)
İlk öncelik oğlum Ayaz (üşüyoruzdan geliyor ismi. 1 hafta sonra doğacak kısmetse ) – 2 Beşiktaş.

8) Söylemekten ve duymaktan en zevk aldığınız tezahürat? (Ahmet Deg)
Gündoğdu

9) Seneye Beşiktaş'ın yine çok büyük isimleri getirebileceğini soylediniz.Bu isimleri sormuyoruz ama siz bu takima kimin gelmesini dilerdiniz? (Sezer Özmen)
Tayfur hoca kalmıyacaksa ,Biliç gelsin istiyorum. Futbolcu olarak Serdar Kesimal ve Yiğit Gökoğlan

10) Ne gibi totemler yapıyorsunuz? Bugüne kadar tutan toteminiz var mı ? (Usuyoruz)
Sen iyi biliyorsun totemleri. Eğer maça gidemediysem, benle maç izleyenlere sabır diliyorum sonra totemler başlıyor

11) İngiltere'de en çok Chelsea'yi desteklediğiniz söyleniyor ne diyeceksiniz ? (Ahmet Deg)
Chelsea hiç sevmiyorum adını bile anmayalım lütfen

12) NTVSpor'a katılmanız nasıl gerçekleşti? (Ahmet Deg)
NTVSpor haber müdürü ile çok eskiden tanışırız. Meslekte bana çok yardımcı oldu. Kanal 1 Televizyonunda çalışırken, Ersin Düzen aradı 1 gün.’’ Böyle böyle kanal açılıyor, gelirmisin?’’. Gelirim dedim. Sonra Haluk abi aradı O ne derse o olur abimizdir çünkü hemen başladım ve Özgür Buzbaş ile kanalın ilk elemanları olduk .

13) Kariyeriniz açısından hedefleriniz neler? (Ahmet Deg)
Şuan da bulunduğum yerden çok mutluyum. İleride haber sunarım, maç anlatırım diye bir hedefim yok. Ben ne zaman haber kovalamazsam o zaman mesleği bırakırım. Çünkü haber vermek, benim ekranda gözükmemden daha kutsal benim için.

14) Ronaldo mu ? Messi mi ? Quaresma mı ? (Ahmet Deg)
Tabi ki Messi.Mesela Ricardo takım oyunu oynasa hepsinden iyi. Ama malesef oynamıyor.

15) NTV ekranlarinda sizi gördüğümüz her bir gun ten renginiz bambaşka. Deri kanserine yakalanmaktan hiç mi korkunuz yok ? (GVNRMS)
Hayatım boyunca 1 kere 18 yaşında solaryuma girdim. Ama kimse inanmıyor. Formülü var krem veya solaryum değil ama.

16) Neden bu kadar cok twitter hesabi açıp kapatiyorsunuz ? Nedenleri ve sonuçlarini tarihlerini vererek kronolojik olarak siralayiniz? (GVNRMS)
Hepsinin nedenleri aynı insanları kendim gibi görmem. Mesela twitter kartallarını hiç tanımıyordum. Ama şimdi hepimiz kardeş gibiyiz. Maç izliyoruz playstation oynuyoruz yemeğe gidiyoruz. Ama bazı insanlar samimiyetin suyunu çıkarıyor. Onun için yaşasın Twitter kartalları

17) Beşiktaş tarihindeki en unutulmaz maç sizce hangisiydi? (Ahmet Deg)
Manchester United maçı. Maç sonunda inanılmaz sevinmiştik .

18) Türk hakemlerinin tarafsızlığına inanıyor musunuz? (Ahmet Deg)
Görünen köy kılavuz istemez diyelim.

19) Burdan genç yaşta bahis oynayan arkadaşlara söylemek istediğiniz bir şey var mı? (Sergen Yalçın stayla) (Ahmet Deg)
Rusya liginden uzak dursunlar :)

20) Şu sıralar gündemde olan Libya'daki olayları ve ordaki insanlara yapılanlar hakkında düşünceleriniz neler? (Ahmet Deg)
Orda da rant var insanlar ölüyor bu yüzden. Kimse hiç bir şey diyemiyor. Ama bugünün yarını da var. Bugün Libya’ya yarın fransa veya amerika’ya olur bu durumlar.

21) Bu hafta için bize 4 banko maç verebilirmisiniz? (Ahmet Deg)
Milli maç arası var bu hafta önümüzde haftaya artık :)

22) Ertem Şener gibi Jose Mourinho > Pep Guardiola diyenlerden misiniz? (Sezer Özmen)
Yok demiyorum. Mourinho büyük hocaysa gelsin Beşiktaş’ı CL şampiyonu yapsın ( belki gaza gelir )

Bizleri kırmayıp sorularımızı yanıtladığın için teşekkürler.Son olarak burdan Beşiktaşlılara neler söylemek istersiniz?

Büyük Beşiktaş’ı taraftarı biliyor ki, en kötü gün bugün ise bugün de BEŞİKTAŞ . Tek isteyim var. Yerli futbolcular hata yaptığında hemen yuhalayıp ıslıklamayın. Terlerinin aktığı amblem Beşiktaş’ın. Yerli yabancı ayrımı yapmayın. Hiç bir futbolcudan fazla kimse üzülemez .

20 Mar 2011

Ipten Alanzinho, Kupon Tutarzinho

1 yorum


Blogumuz yazarlarından Güven Ermiş yapmış olduğu kuponla takipçilerine kazandırdı.Bu haftasonu 1'e 9,67 veren kuponu ile kazandıran yazarımıza mikrofonlarımız yönelttik:

-Bu kadar parayla ne yapacaksınız Guven bey ?
Güven: Tamamını senin milli olman için harcayacağım.Güle güle kullan koçum

Olala!

0 yorum

Heyecanlı, stres dolu bir haftayı daha geride bıraktık. Bu hafta neler olmadı ki hayatımınız futbola bakan kısmında? Schuster takıma elveda dedi, Beşiktaş’ın çocuğu Tayfur takımın başına getirildi. Cuma günü ilginç bir derbi yaşandı, güya ses rekoru kırıldı vesaire vesaire. Neyse ki mutlu, huzurlu geldi sonu.

Biraz maçtan bahsedelim o halde. İlk yarı tatsız, tutsuzdu açıkçası. Fazla pozisyon zenginliği yoktu. Gel gelelim bir anlık dikkat kaybından golü ağlarımızda bulmuştuk bir kere. Karanlık dakikalar başladı o anda dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlıların yüreğinde. Az çok tahmin edebiliyorduk maçın sonunu. İkinci yarıda ise bambaşka bir Beşiktaş vardı sahada. Aslında ilk yarının sonlarına doğru iyi sinyaller vermeye başlamıştı takım. İkinci yarıda da üstüne katarak oynamaya devam etti.

Dakikalar 61’i gösterdiğinde bu kez Beşiktaş’ın şovu başladı Dolmabahçe’de. Ekrem’le başlayan atak, Quaresma’nın ortası ve Almeida’nın son derece şık kafasıyla ağlarda son buldu. Bu dakikadan sonra ikinci gol için daha fazla yüklendi Beşiktaş. Nitekim taraftarın da desteğiyle gecikmedi gol. Simao’nun kullandığı serbest vuruşta genç (!) Fabian Ernst topu ağlarla buluşturdu. Genç diyorum zira geçen hafta Manisa maçında 90+2’de ilk kez (!) formayı sırtına geçirdi Ernst. İkinci golden sonra Beşiktaş’ın kapanacağını düşünmüştüm açıkçası. Ama içimden inşallah geri çekilmeyiz diye de geçiriyordum. Zaten geri de çekilmedi Beşiktaş. Bunun meyvesini de 76. dakikada Quaresma’nın muhteşem, enfes, harika (yazar burada kendinden geçiyor.) trivelasıyla aldı zaten.

81. dakikada ise ilginç bir pozisyon yaşandı İnönü’de. Ofsayttan gelen pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Kayserisporlu futbolcu, Ernst ve Ferrari’nin ikili sıkıştırmasıyla kendini yerde buldu. Hakem de fırsatı kaçırır mı tabi, penaltıyı gönül rahatlığıyla vermiş bulundu. 3-2. Bu dakikadan sonra tekrar sıkıntılı anlar başladı taraftarlar için. Fakat Necip-Quaresma-Almeida işbirliği bu sıkıntıya çok geçmeden son verdi. 4-2.

Velhasıl kelam güzel bir geceydi bizim için. 108. doğum günümüzde hoş bir hediye oldu bu galibiyet. Umarız bir haykırışın başlangıcıdır bu 3 puan. Tayfur Havutçu ile birlikte nice zaferlere…

Korkunun Ecele Faydası Yok Geliyoruz

1 yorum

Dün bir hayata dönüşe şahit olduk Dolmabahçe'de. Geri dönüşe. Doğru oyun, doğru seçimler, doğru takım ve doğru teknik direktör.



Tayfur Havutçu'nun hatalardan ders alabilecek kapasitede ve olgunlukta bir insan olduğunu söylemiştik. Şimdi benim tek korkum camia bu derece sahip çıkarken yönetimin işgüzarlık yapıp yabancı bir teknik direktör getirmesi.

Sesimize kulak verip Tayfur Hoca ile uzun sürecek bir yapılanma sürecine girilmeli artık. Tayfur Hoca'nın bir iyiliği öyle 2-3 yenilgide laf söylenebilecek bir adam olmaması.



Bunun sebebi açık. Ertuğrul Sağlam ve Rıza Çalımbay'ın böyle gönderilmesi. Biz böyle günleri gördük ve hatalarımızdan ders çıkardık artık.

Gel gelelim Beşiktaş'ın dün sahaya çıktığı sisteme ve 11'e. 1 Mart 2011 tarihinde yazdığım yazıda ideal ilk 11'in ve ideal sistemin nasıl olabileceğini anlatmıştım. Sanki Tayfur Havutçu okumuş yazıyı ve aynı sistemde çıkarmış takımı. İşte yazı burada.

Takımın nasıl oynadığı ortada. Yabancıların nasıl oynadığı ortada. Gidecek denen yıldızların nasıl oynadığı ortada. Tek sorun Bobo. Evladımız. Dün girdiği her pozisyonda, atamadığı her pozisyonda Beşiktaş Taraftarı kahroldu. Yıkıldık resmen. Kafasında ne var bu adamın ? Biri şu derdini çözsün bu adamın. Yoksa Almeida gümbür gümbür geliyor Bobo.




Demem o ki Tayfur Havutçu bu takımın patronudur. Ne de yakıştı kulübeye. Oynattığı takım gönlümüzdeki takım. O hırs, o kazanma arzusu görmek istediğimiz şeyin ta kendisi. İyi ki kötü günde de yanında olmuşuz Kartalım. Bu günlerin biteceğini biliyorduk. Çok şükür bitti de.

Yolumuz açık olsun.

Kurtarma Operasyonu

2 yorum

Schuster'in istifasının "Tsunami" yaratacağı görüşünün etkin olduğu bir haftaydı. Taraftarlar ani gelen bu felaket karşısında paniğe kapıldılar, çok sevdikleri yıldızlarının, dalgalara kapılarak, Avrupa'nın deniz gören ülkelerine kadar sürüklenecekleri korkusunu yaşayarak maça geldiler.

İyi oyunculardan kurulu kötü bir takımımız olduğu T'su'nami götürmez bir gerçekti. Sezon başından bu yana istediklerini sahaya yansıtamayan, vermiş olduğu ilk pozisyonda topu ağlarında bulan bir takım izledik. Nitekim dün gece Kayserispor takımı ceza sahasının çimlerine ilk ayak bastığı anda golle buluştu ve her zaman olduğu gibi maça 1-0 mağlup durumda başladık.. Tsunami Dolmabahçe kıyılarına kadar gelmişti.

Taraftarlar gerek bir gece önce Galatasaray tribünlerinin desibel rekoruna kafayı taktığından, gerekse yaralı halde geldikleri tribünde, "kendilerini kurtaracak bir ekibe" seslerini duyurabilme arzusu ve motivasyonundan takımlarını uzun bir aradan sonra tekrar yüksek desibelle desteklediler. Bkz. " Burası kapalı herkes kendine gelsin "

Bu dakikadan sonra futbolcuların "onur" mücadelesi başladı. Necip'in önderliğinde başlayan "kurtarma operasyonu" dakikalar ilerledikçe daha fazla can kurtaracaktı. Almeida topla ilk buluştuğu anda Quaresma'nın yardım elini sıkıca tutarak takımını biraz yukarıya çekti. Daha sonra Simao'un ortasında " son haftaların maç bittikten sonra oyuna dahil olan " oyuncusu Ernst'in yardım eli göründü. Sonra Dr. Quaresma geldi felaket bölgesine. Tribünde iyileşmeyi bekleyen binlerce kişiyi daha önce görülmemiş bir yöntemle sağlığına kavuşturdu. Operasyon başarıyla tamamlanmıştı.



Eğer ekibinize ihtiyacı olduğu motivasyon ve sevgiyi veremezseniz tek olumlu bir iş bile yapamazlar. Kamp gecesi baş komutan Mustafa Denizli ile telefonda görüştüğünü söyleyen Baş Hekim Tayfur Havutçu ve yardımcılarının maçtan sonra öğrencileri ile kenetlenerek Tsunami'ye geçit yok mesajı vermesi görülmeye değerdi.

Ne Benitez ne de Scolari !!!

Atatürk ne demiş Ertuğrul Günay'ın tepinerek zarar verdiğimizi ve kendisine "stat kayması" olarak dönen açıklamalarında değindiği Dolmabahçe sarayında?

" Beni Türk hekimlerine emanet ediniz "

Bir Tomahawk Füzesi Patlar Göğsümde

3 yorum


Konuşmamız gereken bir konu varsa Libya'dır.

Dün Libya'ya 110 adet Tomahawk füzesi atıldı. Sadece bir tanesinin maliyeti 569,000 $. 110 Tomahawk = 63 milyon $. Nasıl olsa sosyal ve eğitim harcamalarından kesilerek karşılanabilir bu meblağ.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı naklen verilen karşılaşmalarda her zaman tek forvet olarak görev alır. George Bush'tan sonra 2010 yılının Nobel Barış Ödülü sahibi (!) Barack Obama'da dün akşam itibariyle tek forvet olarak görev almaya başladı. Libya'yı bomba ile... Pardon! Top ile birleştirecek olan şey ise Ingiltere Başbakanı Cameron ile Fransa Devlet Başkanı Sarkozy'nin Obama çıkartacağı " AL DA AT " pasları...

Böylesine müthiş bir hücum hattını Schuster yönetemedi. Tayfur Hoca'nın görev aldığı ilk dakikalarda Tomahawk'lar , Trivelalar toprakla ve ağlarla buluştu. Beşiktaş - Kayserispor maçının bir hakemi olmadığı gibi bu savaşında bir hakemi yok. Beşiktaş bir değişime giriyor. Keza Ortadoğu'da bir değişim sürecinde. Tomahawk füzeleriyle barışın sağlanabildiğine hiç şahit olmadım.

Ya Trivela ile? Sağlayabilir miyiz BARIŞI ve BAŞARIYI ?

19 Mar 2011

Bu da mı gol değil?!

1 yorum



Haftaiçi Schuster'in gitmesiyle takımın başına geçen Tayfur Havutçu'yu öncellikle tebrik etmek gerek. Takımın morali en alt seviyedeyken takımın başına geçip ilk maçta galibiyet almak alışılagelmiş bir durumdur ama iyi bir galibiyet almak zordur.
Ernst ve Necip'i ilk onbire koyarak belki de Beşiktaş'ın gerçek kimliğini sahaya yansıtmasını sağladı Tayfur Havutçu. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'ın şimdiye göre daha iyi olmasının nedeniydi bu iki oyuncu. Zaten bugün de herşey tüm çıplaklığı ile ortadaydı. Necip oynadığı şık oyunla, Ernst hırsı ve attığı golle takımın galibiyetine katkıda bulundu.
Geriye kalan herşey aynıydı, olması gerektiği gibiydi. Oynanan oyun sisteminde de bir değişiklik olmadı hatta. İlk yarıda gole kadar tutuk bir futbol oynayan Beşiktaş golü yiyince kendine geldi. Ama Almeida girene kadar gol atamamasının nedenlerini de araştırmak gerek. Bence bunun iki nedeni var:
1- Bobo'nun aklı başka yerde. Bobo sözleşmesini düşünüyor. Hala karar verememiş olması oyununa yansıyor. Sahada ben Bobo değil kafa golü bile atamayan bir Nobre görüyorum.
2- Hakemlerin artık inandırıcı bile olmayan hataları. Hepsinin hata olması hepsinin her iki haftada bir Beşiktaş'ın başına gelmesi tesadüf müdür? Simao'nun verilmeyen penaltısını bütün tribünler görüyorken Halis Özkahya'nın bakıp görememesinde kasıt aranır. Sonrasında da verilmeyen bir penaltı var ki  konuşmaya bile gerek yok artık. Sanırım Halis Özkahya, Mahmut Özgener'in keyfinin kahyası.

60 dakika sonunda baskıdan bunalan direnci azalan Kayseri Almeida'nın golüne engel olamayınca maçın rengi tamamen değişti ve Beşiktaş için herşey daha kolay hale geldi. Özellikle Quaresma'nın bencilliklerini bir kenara bırakıp takım oyunu oynaması Kayseri'nin sadece Quaresma yüzünden 3 gol yemesine neden oldu. Sadece Quaresma da değil bütün yıldızlar bugün çok iş yaptı. Beşiktaş hakederek Kayseri'yi ve hakemi 4 golle yendi.

Bir de unutmadan söylemek gerek. Bu stad kayıyor Ertuğrul Günay!

Hakikaten Tarafsız

0 yorum


Necip ceza alanı içinde düşürülüyor devam...
Simao ceza alanı içinde düşürülüyor yine devam...
Bobo'nun topu Önder Turacı tarafından ceza alanı içinde elle kesiliyor yine yeniden devam...
Kayseri'nin penaltıdan attığı 2.golden önce ofsayt var elbette devam...

Ve bunlar sadece 1 maç içinde olan olaylar.Adaletini seviyim Türk hakemi !

Alayına Trivela

2 yorum

Kayseri'yi Q7

0 yorum

İnönü'de Kayseri'ye karşı dayısız Beşiktaşımız Beşiktaş'ın Çocuğu Tayfur Havutçu tezahüratlarıyla yeni bir 90 dakikaya başladı.Fütursuzca ataklar yoktu ama top kontolü bizdeydi ve güvenlikli bir oyun yapısıyla sahadaydık.İlk yarının ortalarında şanssız olarak nitelendirilebilecek Ekrem Dağ ile Zalayeta'nın arasına gelen topta 1-0 yenik duruma düştük.

Araya atılan toplarda ve kontra ataklarda güvenliği Necip Uysal sağladı ve neredeyse her topu başarıyla kesti.(Ataklarda dönen topları da topladı)
İlk yarının sonlarında Simao'ya yapılan net penaltıyı vermeyen Halis kayışların kopmasına neden oldu.Devre sonuna kadar haklı bir tepkiyle karşılaştı.İşin garibi bu taraflılığını maçın sonuna kadar sürdürdü.

Schuster döneminden farklı olarak Guti sürekli ilerde top ile buluştu ve en önemlisi bütün oyuncular son derece hırslıydı.

Bobo'nun tutuk ve isteksiz oyunu devam edince kaptan olaya el koydu ve Almeida'yı oyuna aldı.Bu değişiklik saniyesinden meyvesini verdi ve Almeida ise üzerindeki baskıyı bu golle atış oldu.

Kanatlardan ataklar Simao ve Quaresma ile bitmek bilmiyordu.Simao'ya yapılan faulün ardından Fabian Ernst'le gelen kafa golü ile skor üstünlüğünü de sağlamış olduk.

Ve işte o dakikalar gelmişti.Q7 sağ kanattan içeri doğru süzüldü ve sağ ayağının dışıyla trivelasını yapıştırdı.Skor 3-1 oldu ve maç koptu derken yine ve yeniden Halis Özkahya sahnedeydi.Simao ve Necip'e yapılan hareketlerde penaltı çalmayan Halis fırsatı buldu ve Kayseri'ye penaltıyı çaldı.Stad da ''Halis Gol Gol Gol'' sesleri yükselirken skor 3-2 ye geldi ve Halis Özkahya'nın çabaları olumlu sonuçlandı.

 Kayseri'nin atak geliştirme özürlü olmasında Necip'in emeği büyüktü ve burdan kağtığımız toplarla 4. gol Q7-Almeida işbirliğiyle geldi.Maçı bitiren goldü ve buna en çok üzülenlerden biri de heralde Halis'ti.

 Maçtan sonra TRT1'i açanlar tarihi anlara tanıklık ettiler.Sergen'in ağzından Beşiktaş hakından olumlu sözer çıkıyordu.Hatta şöyle ki ; Sergen Yalçın: "Quaresma'nın bugün attığı gol belki de yılın golüydü"

 Taraftarın bugün söylediği en güzel söz ise elbette ki Ertuğrul Günay'aydı: ''ERTUĞRUL(Günay) N'OLUYOR STAD SANA KAYIYOR''

Cumartesi Kuponu

0 yorum


270- Beşiktaş-Kayserispor 1 oran: 1.7
171- Tottenham-West Ham 1 oran:1.4
397- Gençlerbirliği-Trabzonspor 2 oran:1.5
197- West Brom-Arsenal  2 oran:1.5
291- Barcelona-Getafe 1 oran:1.05
298- Atletico Madrid-Real Madrid 2 oran:1.4

TOPLAM ORAN: 8,40

Biri Dünya Rekoru Mu Dedi ?

0 yorum


32.000 kişiyle, hoparlörsüz ,çağrıyla değil (1 2 3 bağırın lan ses rekoru kıracaz aq denmeden) gönülden 132 Decibel boru mu ???

18 Mar 2011

Suat Kurtoğlu'ndan Haftasonu Kuponu

0 yorum


171- Tottenham-West Ham üst oran 1.45 
270- Beşiktaş-Kayseri 1 oran 1.70
298 Atletico Madrid- real madrid 2-3 gol oran 1.80
325 Fiorentina- Roma alt oran 1.50 
361 Chelsea-Manchester City 2-3 gol oran 1,75

 Toplam Oran: 11,6

Murathan Ocak'tan Haftasonu Kuponu

0 yorum


171 Tottenham - West Ham Ü oran 1,45
189 Hannover 96 - Hoffenheim 1 oran 1,95
193 Aston Villa- Wolverhampton Ü oran 1,60
198 Wigan - Birmingham 1 oran 1,85

UltraHIRSIZ - Video

0 yorum


Bestelerimizi çalmaktan yılmayan renklilerden olan Galatasaray 'Varsın Olsun Üstümüzden' isimli tezahüratımızı da arakladı.Hatta bununla kalmayıp Fenerbahçe maçı öncesi ultraslan.com'un girişine yerleştirdi.

NOT: Yüzsüzce çalmayı bırakıp biraz da siz üretin lan renkliler.

Güven Ermiş'ten Haftasonu Kuponları

0 yorum


1.KUPON

Galatasaray-Fenerbahce 0 oran 3,20
Bucaspor - Sivasspor 0 oran 3,10
Konyaspor - Antalyaspor 1 oran 2,55
Borussia Dortmund - Mainz 0 oran 4,0

TOPLAM ORAN: 101,18

2.KUPON

Galatasaray - Fenerbahce X2 oran 1.23
Kasimpasa - Manisaspor 1X oran 1.38
Konyaspor - Antalyaspor 1X oran 1.38
Besiktas - Kayserispor 1 oran 1.70
Atletico Madrid - Real Madrid UST oran 1.40
Brest - Lille X2 oran 1.12
Genclerbirligi - Trabzonspor 2 oran 1.55

TOPLAM ORAN: 9,67

Haftasonu Banko Kuponu

0 yorum


783 Galatasaray Cafe Crown - Türk Telekom İY 1 (h 5.5) oran 1.70
361 Chelsea - Manchester City Alt oran 1,60
301 Galatasaray - Fenerbahçe Alt oran 1,70
270 Beşiktaş - Kayserispor Üst oran 1,55

Toplam Oran 7,16

18-19 Mart 2011 Tarihli İddaa Kuponu

0 yorum


101 Galatasaray-Fenerbahçe 0 Oran 3.20
164 Adana Demirspor-Türk Telekomspor 1 Oran 1.50
171 Tottenham-West Ham 1 Oran 1.40
195 Man Utd-Bolton 1 Oran 1.20
270 Beşiktaş-Kayserispor 1 Oran 1.70
276 Dortmund-Mainz 1 Oran 1.25

Toplam Oran 17.136

17 Mar 2011

Yolumuz Seninle Açılsın Kaptan

2 yorum


Tayfur Havutçu.. 40 yaşında Beşiktaş teknik direktörü.

Beşiktaş'ın kaptanı.

Süleyman Seba'nın akrabası.

Jean Tigana, Mustafa Denizli ve Bernd Schuster'in yardımcısı.

Bugünlere gelmesinde büyük payı olan isim : Mustafa Denizli.

Beşiktaş Camiası'na şu anda ''acaba?'' dedirten adam.

Her yerde bir teknik direktör karmaşası. Felix Magath, Lucescu, Benitez vs.
Bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır ama ben isim falan aramıyorum takımın başına. Takım zaten sahipsiz değil ve şu an takımın başında olabilecek en doğru adam takımın zaten başında.

Bilmem neden böyle oldu ama istifa sürecidir carttır curttur bi şok olarak atlatıldı. Tayfur Havutçu şu an teknik direktörümüz. Ve inanılmaz bi huzur ve güven hissediyorum. O kadar teknik direktörle çalışan, her birinin hatalarında da doğrularında da yanında olan bir adam Tayfur. Hatalardan ders çıkarabilecek olgunlukta bir insan ayrıca.


Denizli zamanındaki kısır futbol, Schuster zamanındaki açık futbol harmanlanmış bir şekilde bu kadroya uygulanırsa ne olur ?

Tayfur Hoca bunu yapabilir mi ?

Yapsın yapmasın. Sanırım ben Tayfur Hoca'ya baya güveniyorum.

Adam gibi adam diyorum sadece. Bu kadar işte.

Yolumuz açık olsun Hocam.