Beggining
File
Contact
Subscribe our Feed
Blogger
Beggining
Beggining
Beggining

30 Kas 2010

Burak Bıyıktay İstifa !!!

0 yorum


Iverson'ın oynadığı takımın koçluğunu yapabilecek kapasitede bir hoca şart bu takıma...

28 Kas 2010

Maçtan Kareler

0 yorum








Geçmiş Olsun Alen Markaryan

0 yorum

26 Kas 2010

Forza Schuster

0 yorum


Bir penaltı pozisyonunda anlaşamayan kırk ayrı kafadan kırk ayrı ses çıkartan, kırk dereden su getirten tavırlarıyla sırf kendi fikrinin doğru olduğunu dayatan ayrılıkçı, uzlaşmaz, huysuz zihniyet sahipleri entrikalarına devam ediyor.

Futbol dışında bir çok konuda uzlaşan ama konu futbol olunca anlaşamayan, ortak bir görüş sunamayan gazeteci, yorumcu, eski futbolcu, eski hakem, eski kulüp yöneticileri ve bir şekilde futbolla haşir neşir olmuş beyler, konu Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster olunca hocamız aleyhinde büyük bir ittifak oluşturmaları manidardır.

Bununla da yetinmeyen "ortaya karışık medya salatası", bir taraftan Bernd Schuster’e karşı kutsal ittifak devam ederken diğer yandan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na karşı yeni bir karşı cephe oluşturularak, yıldırmaya dayalı haberler çıkarmaya devam etmektedir.

Amaç Bernd Schuster’i hedef gösterip diğer taraftan başarılarıyla gündem yaratan, tuttuğunu kopartan, yaptığı icraatlarıyla spor kamuoyunda taktirle karşılanan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’nu yıpratarak saf dışı bırakmak mıdır?

Bernd Schuster’e yapılanlara karşı dik duruşumuzun üstesinden gelemeyen ittifak şimdi Bernd Schuster üzerinden, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na mı vurmaya çalışıyor ?

Cüneyt Çakır ???

0 yorum


FIFA Hakemi olan Çakır, kariyerindeki 9. derbi karşılaşmasında görevlendirilirken, 4. kez Galatasaray-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Çakır, 5 Süper Lig, 3 de Türkiye Kupası'ndaki derbi maçlarında görev yaptı.

19 Kas 2010

Beşiktaş Cola Turka-Ülkerspor Maçı NBA TV'de

0 yorum


Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Allen Iverson dünyayı sarsmaya devam ediyor. Dünyanın heryerinde hayranları olan Iverson için Nba Tv büyük bir adım attı. Bu pazar karşılacakları Fenerbahçe derbisini tüm Iverson hayranları icin NBA Tv tüm dünyaya TSİ eşzamanlı olarak yayınlayacak.

-NBA.COM-

15 Kas 2010

Allen Iverson TRT Spor'da

0 yorum


Allen Iverson'lı kadrosuyla ULEB Erkekler Avrupa Kupası'ndaki ilk maçına çıkacak Beşiktaş Cola Turka'nın Avrupa macerası TRT Spor'da.

Allen Iverson transferiyle tüm dünyada olay yaratan Beşiktaş Cola Turka’nın Avrupa macerası TRT ekranlarında yer alacak. ULEB Erkekler Kupasında oynanacak Hemofarm Stada (Sırbistan) maçı ile grup maçlarına başlayacak Beşiktaş Cola Turka’da süper yıldız Allen Iverson’ın ilk kez siyah beyazlı formayı giymesi bekleniyor.
Bjk Cola Turka Arena’da yarın (16.11.2010) saat 19.30’da başlayacak müsabaka canlı yayınla TRT Spor ekranlarında olacak. Sadece Türkiye değil, dünya spor çevrelerinin merakla beklediği Allen Iverson’lı Beşiktaş Cola Turka’nın avrupa macerası için spor severler yarın (16.11.2010) saat 19.30’da TRT Spor ekranlarına kilitlenecek.

14 Kas 2010

Ricardo Quaresma - Video

0 yorum

Forza Schuster

0 yorum


"Futboldan anlamayan kişiler futboldan geçinip, her konuda söz sahibi oluyorlar"

Bernd Schuster

Gençlerbirliği: 0 - Beşiktaş: 2

0 yorum




10 Kas 2010

Ey Beşiktaşlı

2 yorum


Bir son verelim artık şu kendi oyuncularımızı ıslıklamaya...Moral bozmanın bir anlamı var mı?

Iverson İmza Töreni - Video

0 yorum

Ersen Martin'e Cevap Pascal'dan

0 yorum


Ersen Martin'in "Beşiktaşlılar golün ofsayt olup olmadığını tartışacağına kendi futbollarını tartışsınlar" açıklamasına karşılık.Beşiktaşımızın asi ruhu Pascal Nouma'nın verdiği cevap:

'' Bugün gazeteleri okurken Kasımpaşaspor futbolcusu Ersen Martin'in açıklamaları dikkatimi çekti. Ben kendisine soruyorum ; Ersen Martin kimdir? Futbol kariyeri boyunca ne yapmıştır? Beşiktaş'ı ve taraftarını eleştirebilmesi için belirli meziyetleri olması gerekir. Zaten belirli meziyetleri olsa oynadığı takımlarda bir sezondan fazla kalırdı. Arkadaşlarıma sordum Beşiktaş'ta oynadığı sene santrafor olarak toplam 2 gol atmış. Ersen Martin için odasının duvarında posterlerini görebileceği dünya yıldızlarına karşı İnönü'de futbol oynaması bile onun için büyük şereftir. Beşiktaş bu sene son yılların en iyi kadrosunu kurmuş ve en kariyerli hocalardan birini takımın başına getirmiştir. Bu takımın birbirine adapte olması zaman alacaktır. Beşiktaş'ın nasıl bir top oynadığı Beşiktaş camiasını ve taraftarını ilgilendirir. Benim bu sene şampiyonlukta ki en büyük favorim Beşiktaş'tır. Ve kimse unutmasın Beşiktaş Uefa'da gruplardan çıkmayı büyük oran ile garantilemiştir.'' 

Seviyoruz seni Pascal Nouma

9 Kas 2010

Lafımız O'lara Değil Çocuklarına

0 yorum


Aldığın dolarlar elbet bir gün biter Bülent Yıldırım.

8 Kas 2010

Beşiktaşlı Allen Iverson

0 yorum


  Dört kez sayı kralı olmuş, bir MVP ödülü bulunan bir efsanenin basketbol kariyerini Türkiye'de sürdürecek olması tüm dünyadaki sıkı NBA hayranları için üzücü bir haber.
Kanıt sosyal medyada. Allen Iverson'ın Türkiye'ye geldiğine kimse inanmıyor. İhtimal bile vermiyorlar.
Gelecekte NBA Avrupa Ligi açılır mı bilinmez, ancak İstanbul şimdiden NBA tarihinin önemli parçalarından biri haline gelmek üzere. Bundan yaklaşık iki ay önce gelecekte ligin “en değerli oyuncusu” ödülünü kazanacak bir oyuncu İstanbul'da şampiyon oldu. Şimdi İstanbullu basketbolseverler bu ödülü daha önce kazanmış bir efsaneyi izleme fırsatı edinecekler.
ABD Milli Takımı'nın Sinan Erdem Spor Salonu'nda şampiyonluk kupasını kaldırması tarihi bir andı. Çünkü Kevin Durant isimli çocuğun bir takım lideri olarak kazandığı ilk şampiyonluk yüzüğüydü o. Türk basketbolseverler, dünyada Durant'i kupa kaldırırken canlı izleme ayrıcalığına sahip ilk kişilerdi.
Fakat artık Dünya Şampiyonası bitti, normal sezona dönme zamanı. Daha önce Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur ve Ersan İlyasova gibi yıldızların doğuşuna sahne olan İstanbul parkeleri, şimdi bir efsaneyi ağırlamaya hazırlanıyor.
İstanbul daha önce Conrad McRae, Willie Solomon, Mahmoud Abdul-Rauf ve Cappie Pondexter gibi önemli oyuncuların eviydi. Şu sıralar Bostjan Nachbar, Tarence Kinsey ve Diana Taurasi gibi isimler de bu şehirde.
Şimdi Allen Iverson'ın zamanı.
Allen Iverson Beşiktaş'ta, düşünmesi bile keyif veriyor.
Memphis şehrini terk ettiği günden bu yana NBA yöneticileri tüm yeteneklerine rağmen Iverson'ın adını duymak bile istemiyorlar. AI yedek olmayı, ya da kendi tabiriyle “yeteneklerini başka birisinin arkasına koymayı” kabul etmemişti çünkü. Louis Williams'ın çenesinin kırılmasıyla, Iverson efsanesinin doğduğu takım olan Philadelphia, ona bir şans daha verdi. Orada kader devreye girdi ne yazık ki. Iverson tam basketbola odaklanacakken, dört yaşındaki kızı bir türlü teşhis edilemeyen bir hastalığa yakalandı ve AI yeteneklerini sahaya yansıtamadı.
Şunu kabul etmek lazım: Allen Iverson'ın NBA macerası sona erdi. Böyle olması gerekmiyordu fakat artık yeni bir sayfa açma zamanı. İki kıtayı birleştiren güzel boğazıyla İstanbul, yeniden başlamak için harika bir şehir. 13 milyon insan yanılıyor olamaz.
Allen Iverson'ın Beşiktaş'la iki yıl için dört milyon dolarlık sözleşme imzalaması, Türk sporseverler için, dünyanın geri kalanı kadar büyük bir sürpriz olmadı. Zira Beşiktaş yönetimi zaten bu yaz Guti ve Ricardo Quaresma'yı alarak artık farklı bir yolda olacaklarının sinyallerini vermişti. Bu ikilinin imza törenleri düşünüldüğünde, Allen Iverson'ın aynı kalabalığı çekeceğini söylemek yanlış olmaz herhalde.
Belki de olur.
Çünkü Allen Iverson, Guti'den de Quaresma'dan da fazla taraftar çekecek potansiyele sahip. Çünkü iş artık sadece Beşiktaş'la sınırlı değil. Bundan yaklaşık altı yıl önce kendisi de gördü zaten. ABD Milli Takımı'yla 2004 Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan Iverson, Türk Milli Takımı'yla iki hazırlık maçı yapmak için İstanbul'a gelmişti. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Iverson'ın formasını ya da kol bandını taşıyan yüzlerce genç insan vardı. Ay-yıldızlı formaya karşı oynayan hiçbir oyuncu, bu kadar büyük bir desteğe sahip olmamıştı. Ancak Allen Iverson gibi birisi “12 Dev Adam”ın taraftarından biraz çalabilirdi. Belki Kobe Bryant ve Michael Jordan da...
Hem kısa boyu hem de isyankâr kişiliğiyle Allen Iverson Türkiye'de önemli bir ikon. NBA'deki uzunlarımız kimseyi yanıltmasın, ortalamaya vurulduğunda çok da uzun bir ülke değiliz. Belki de bu yüzden 1.83'lük bir adamın parke üzerinde devler arasında harikalar yaratması bizi çok etkiliyor.
Tabii bu kişiye özel sevginin yanında bir de Beşiktaş taraftarının desteği olacak Allen Iverson'ın arkasında. Milyonlarca taraftara sahip Beşiktaş'ın Afrika kökenli oyunculara karşı olan sevgisini bilmeyen yok. Daha önce Fani Madida, Daniel Amokachi ve Pascal Nouma gibileri bu kulüp için efsane oldular. Basketbolda Khalid El-Amin'e gösterilen sevginin unutulması mümkün mü?
Yani başarılı olup olmaması pek de önemli değil. Iverson, aradığı o gerçek sevgiyi İstanbul'da bulacaktır.
Sonuçta kariyeri boyunca 250 milyon doların üzerinde para kazanmış bir yıldız için üzülmenin alemi yok. Iverson'ın yeni transferinin tek sebebi para olsaydı, kendisine Beşiktaş'ın verdiğinin iki katını öneren Çin takımına giderdi. Allen Iverson Türkiye'ye yeniden eğlenebilmek ve basketbol oynamak için geliyor. Burada yeniden efsaneleşecek ve kayıtsız-şartsız sevildiği bir ortamda olacak.
Yaşadığı onca zor yıldan sonra Allen Iverson'ın buna ihtiyacı var.
Belki Iverson Türkiye'de Beşiktaş'ı kendisinden iki-üç kat büyük bütçeli takımlara karşı şampiyon yapamayacak. Ancak 35 yaşındaki efsane sahaya çıkıp yeniden kendi bildiği basketbolun en iyisini oynamaya hazır. Ve şimdiden dünya televizyonları Allen Iverson'ın yeni takımıyla çıkacağı ilk maçı yayınlamak için sıraya girdiler bile.
Sahada başarılı olup olmayacağını sorgulayıp durmaktansa, bunun keyfini çıkarmak gerek. Tüm dünyanın gözü şu anda İstanbul'da çünkü...

İSMAİL ŞENOL / NTVSPOR

7 Kas 2010

Plaj Voleybolu 3. Hafta:Konak Belediye-Beşiktaş

0 yorum




Arma aşkına!
Oradaydık.Armaya selam caktık geldik.Konak bel-BEŞİKTAŞ (plaj voleybolu macı)
Bizlere gösterdikleri samimiyetinden dolayı hocamıza ve oyuncularımıza teşekkürler.
Yolunuz açık olsun!

Fenerbahçe Zihniyeti ve Selim Soydan

0 yorum


Bugün gördüğüm ve okurken yarıla yarıla güldüğüm bir yazıyı paylaşıyorum.Yazının başlığını söylüyorum.Hazır mısınız.''Guti’yi çağırın Alex’i izlesin''

Selim Soydan denen şahısın yazısına burdan ulaşabilirsiniz.

6 Kas 2010

Kobe Bryant Vs Sabri Sarıoğlu

0 yorum

Özledik Seni Be Reyiz...

0 yorum

Anadoluda Aşk Başkadır

0 yorum


Yaklasık 1 ay öncesi.Tribün dergide bir başlık.Konu adı:Beşiktaş maclarını anadoluda oynasın sacmalıgı.Konu baslıgı bu ama içerde bombalar ardarda patlıyor.Konuya acan arkadaş ilk baklayı atıvermis ortaya.Diyor ki:Beşiktaş semt takımıdır ve semtin insanının takımıdır.Aslında itiraz edilecek birSey yok, devamı geliyor ardından:'ÇarŞı İstanbuldur,İstanbulludur.'ama bilmiyor ki biz hiç Çarşı olmadık aslında ama olan kardeşlerimiz vardı ve inatla maclara koşuşturuyorlardı.Bombayı patlattı arkadaş.Beşiktaş ve Çarşı İstanbulludur ve diger illerden kimsenin Beşiktaş'ı sahiplenmeye hakkı yoktur.devamı da gelmedi degil semt bizimdir diyor ve devam ediyor 'Semt bizim,aşk bizim' diyenler kimden icazet aldı.Artık Beşiktaş'ı sevmek için bile icazet alması gerekiyordu.Komik olan da Ümraniyeli esenlerli Beşiktaşlı olabiliyor İzmirli ben Beşiktaş'ı degil izmir takımlarını tutmak zorunda bırakılıyorum.Neden mi?Tribün kültürüymü,ehir bilinciymiş amonaco.

Madem İstanbul bu kadar bizi kendinden iteleme meraklısı,ee biraz da biz iteleyelim.

İçlerinde bir cok grupcuklar var.Bazısı Çarşı .....,bazısı da ..... Kartalları.Anadoludaki deplasmanların vazgecilmezleri.Gerek kendi şehrinde gerekse başka şehirlerde Arma aşkıyla koşuşuyorlar her yere.Öğrenci haliyle işçi haliyle kosturuyor.Yeri geldiginde cebinde yemege yetecek kadar para olmamasına ragmen baba evinden yiyecek çalıp koşuyor.Yolllarda kırık camlı otobüslerle,aklında camı kırılmış kiralık arabanın parasını nasıl ödeyecegim düşüncesi aklında Beşiktaş aşkıyla koşturuyor.Kimisi hasta cebinde haplarıyla,kimisi aşk acısıyla ama hepsi de aşkına koşuyor.Hem de beleş bilet beleş otobüsle degil,yemeginden kestikleriyle Ey İstanbul.Metrobüsle belediye otobüsüyle,1 saatlik yolculukla degil eski model döküntü otobüslerle 7-8 saat yollara,metro ile şekil peşinde degil elindeki emaneti her an savurmaya hazır tetikde haliyle geliyor Anadolu.Gittigi yere İstanbul ismiyle degil Anadolu Kartalları hüznü ile gidiyor.

Bu yazıyı okuyan İstanbullulardan 'siktir lan' çekenleri duyar gibiyim.Söyle bakalım İstanbul bugün beleş otobüs kalksa kac kişi deplasmana gidersiniz?Bugün Beles bilet kalksa kac kişi gider sizce?Maslum koşullar belliyken ve 3 aylık aradan sonra ligin ilk macına İstanbuldan gelen kisi sayısını görünce benim için bu soruların cevabı hazır.Peki ya sen hayatında kac kez Anadoluya deplasman yaptın?
Şu bir gercek ki Beşiktaş'ın anadolu tayfası olmasa bütün deplasmanlar 50-60 kişiye oynanır.o da beleş gelip,otobüsden inince İstanbul diye bagıran tayfadır.İstanbulda biğle belli bir sayıyı aşamayan amatör şube ise Anadolu olmasa 15-20 kişiye ya oynar ya oynamaz.Hal bu iken Anadoluya ''gidin memleketinizin takımını tutun demek ac iken ekmek verene siktir cekmekten öte degil''.

Ya işte böyle Anadolu kartalları.Başkan klübü kongre üyelerine verdi,taraftar İstanbullura özel hale getirdi yine bize acısı kaldı.Yine bize hasret,yine bize hüsran.

SOSYETE İSTANBULA KARŞI YAŞASIN ANADOLU KARTALLARI!

4 Kas 2010

Bobo'nun Direkten Dönen Topu - Video

0 yorum

Nihat'ın Golü - Video

0 yorum

Porto Maçının Adamı

0 yorum


ERSAN ADEM GÜLÜM

Gülüm benim 
Gülüm benim 
Ersan Adem Gülüm benim 
Ayırmasın schuster bizi 
Budur inan tek dileğim

Porto-Beşiktaş - Maçtan Notlar

0 yorum


-Porto'dan gelen 1 puan ve ve Sofia'nın Wien'i yenmesi bir anda ibreyi tersine cevirdi.
-Bobo'nun orta sahaya yakın bir yerden çektiği şut direkten döndü.
-Takım morallendi ve Q7 dönüyor.
-Schuster ile birlikte gelen karakterli oyun çok önemli
-Ersan Adem Gülüm harikaydı.Bir topu çizgiden çıkardı.
-Ersan'ın yanında Sivok oynarsa Pique-Puyol gibi olur valla.
-Tabata bu takımın topçusu değil bugüm bir kez daha gördük.
-Nihat'ın attığı golle birlikte top hakimiyeti bile değişti.Kendine güveni geldi.Nihat işte bu dedirtti.
-Maç boyunca İlker Yasin, Hilbert'i ısrarla Nihat diye anons etti.
-Hakan yediği golde hatalı da olsa maçın genelinde oldukça başarılıydı.
-Hakemleri de artık tırnak içinde söylüyorum ''Ahmet Çakar'a bırakıyorum''
-Ertuğrul Sağlam ile başlayan deplasman fobimizi Mustafa Denizli ve Schuster ile yendik

3 Kas 2010

Alen Markaryan'dan Quaresma Kitabı

0 yorum


Reha Muhtar'in kitap hakkında yazısı.

“Quaresma’nın Beşiktaş’a gelişini Çarşı’nın ve tribünün gözünden yazdım Reha Abi” dedi telefonda bana...

Konuşan Alen‘di...

Beşiktaş’ın efsane tribün lideri İngiliz gazetelerinin dünyanın en coşkulu 10 stadı arasında 4. gösterdiği İnönü’yü her maçta ayağa kaldıran adamdı konuşan...

Çarşı‘nın gözünden Quaresma‘nın Beşiktaş‘a geliş öyküsünü yazıyordu kitap olarak...

“Sana gönderiyorum ilk çıktılarını... Arka kapağına okuduktan sonra hissettiklerini yazar mısın?..”

“Yazarım elbet” dedim...


***


Dün kitabın çıktısını okumaya başladığımda anladım ki “Beşiktaş Çarşı grubunun yaptığı her tezahüratın söylediği her şarkının tüm Türkiye’nin bütün tribünlerin dilinde olması kesinlikle tesadüf değildir...”

Çocuğun öyle bir dili var ki maşallah kısa öz ve damardan...

Kitapta Quaresma‘nın gelme ihtimalini ilk haber aldıkları andan itibaren neler yaşadıklarını öyle güzel anlatmış ki Alen...

“İlk aklıma düşen İbrahim Üzülmez oldu...

Porto ile oynadığımız maçta Quaresma’nın karşısında oynamıştı...

Maçın tekrarını evde seyrederken aklıma Rıdvan Dilmen’in bizim Recep Çetin için söyledikleri gelmişti...

“Bir bakıyorum karşımda Recep

Bir çalım atıyorum

Yine Recep...

Ulan ben bu adamı demin geçmemiş miydim...”

İşte o hesap o gün deli İbo canla başla mücadele etmişti Quaresma’yla...

Yine de son dakika golüne engel olunamamıştı...

Beşiktaş taraftarı o gün kafasına koymuştu...

Eros’a haber gönderildi...

Gerçi Eros aşkı bizden öğrenmişti ama...

Bu vatandaş bizim olmalıydı...”


***


Böyle başlıyor Quaresma’nın “Çarşı gözüyle transferi...”

Alen’in dokunaklı kaleminden...

8 ay ceza almış İnönü Stadı’na girememişti Alen...

Quaresma’nın imza töreninde İnönü Stadı’na girebilmiş 8 ay sonra Alen...

“Türkiye bir ilki yaşıyor...

İlk defa böyle bir kalabalık önünde imza töreni hazırlanıyordu...

Quaresma’nın bir türlü imza atamaması onunla yan yana oturan Başkan’ı sabırsızlandırıyordu...

Çünkü;

Quaresma tam imza atacakken tribünden yükselen

“Şov yapsana şov yapsana...”

Tezahüratı bakışmalara yol açıyor...

Arkasından patlayan;

‘Beğenmezsek almayız...’

Tamamlaması milleti kırıp geçiriyordu...”


***


Bu kitabı bir kere kendine Beşiktaşlı diyen herkes almalı...

Quaresma’nın gelişinden Beşiktaş’ın kalbinin yani Çarşı’sının dünyasına gireceksiniz...

Yakında çıkacak haberiniz olur...

Ellerine sağlık Alen...

İyi okumalar...

Gracias Guti

0 yorum

Fuck Off Kartal Yiğit

0 yorum


Rijkaard'ı yolladık, sıra Schuster'de. Basın mensuplarına hareket çekti, şöyle dedi, böyle etti haberleri artık onun için çıkacak.

Neden? Çünkü spor medyası bir adam seçip üzerine oynamayı sever, zira tiraj öyle artar. Bu hedef tahtasındaki adam yabancıysa, daha da katmerli olur bu iş, malum Milli Güvenlik dersleri sağ olsun hepimiz biraz zenofobiğiz.

Kartal Yiğit'in haberi burada. Bakalım:

- Yiğit haberine şu şekilde başlamış: "Schuster, soyunma odasının önünde Sivassporlular’la görüşen Fatih’e “F... off” diye bağırıp “Çok lakayt davranıyorsun” tepkisini gösterdi. Çıldıran Fatih Tekke ise Alman hocanın üzerine yürüyüp “33 yaşındayım. Bana kimse küfür edemez” dedi ve kafa atmak istedi." Soru: Ana dili Almanca olan ve de basın toplantılarını İspanyolca düzenleyen Schuster, neden cümlesine İngilizce başlar ve de Türkçe devam eder? Buradaki sansasyon yaratma çakallığı apaçık ortada.

- Haberin devamında da Schuster ile Fatih arasındaki soğukluğa değiniliyor: "Schuster, Fatih Tekke’ye Sivas maçı sonrası patlarken akıllara öncesindeki soğuk rüzgârlar geldi. Alman teknik adamın transferin son gününde alınan Tekke’yi istemediği öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde idmanda Fatih Tekke konusunda kulüp doktoru ile kondisyoner arasında sert tartışmanın olması da dikkat çekiciydi." Soru: Bu soğukluktan niye biz bugüne kadar haberdar değildik? Burada da okuyucunun zihnini, haberin anafikri doğrultusunda şekillendirme çabası var.

- Sonraki ifadeler daha keskin: "Peki şimdi ne olacak? Bu olay sonrası teknik direktör Bernd Schuster’in Fatih Tekke’nin kadro dışı bırakılması konusunda yönetime rapor vermesi bekleniyor. Bu konuda yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak ediliyor." Soru: Kim bekliyor kadro dışı kalmasını Tekke'nin? Kartal Yiğit'ten ve akrabası akbabalardan başka bekleyen var mı? Muamma. Zaten Yigit de cümlelerini öyle bir yazıyor ki, eğer bu konuda bir gelişme olmazsa zaten kıvırmış olacak.

- Son nokta vurucu darbe: "Dalga geçti - Soyunma odasında bu tartışmalar yaşanırken Bernd Schuster’in basın toplantısındaki tavrı ve sözleri de bir hayli şaşırtıcıydı." Okuyoruz sözleri, çok da şaşırtıcı değil. Ama zaten yazar bizi metin boyunca işlemeye çalıştı, şimdi de fatality çekmeye çalışıyor.

Kafa atma girişimi falan gibi komikliklerin bulunduğu bu yazının hangi amaca hizmet ettiği aşikar. Onu geçtim, bazı Beşiktaş efsanelerinin "Ben konuştum doğruymuş" demesi de trajik. Gerçi aynı efsane geçen hafta "Aklını başına topla Schuster!" diye başlık atmıştı yazısına.

Olan biten açık, oyuna gelmeyiniz.

Bir de ben buradan muhabirimize bir dörtlükle seslenip yazıyı sonlandırmak isterim.

Adın Kartal olsa da
Akbabasın sen Yiğit
Beşiktaş ağır taştır
Valideni al da git

Alıntıdır: Ekşibeşiktaş

2 Kas 2010

Pes 2011 Stadyum Yaması

9 yorum

Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı



Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu



Galatasaray TT Arena


Bursa Atatürk


İndirme linki en aşağıdadır.Burdan çıkan dosyanın içindekileri D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img 'de bulunan dt08.img ile değiştiriniz.Bu arada yedekleme yapmayı unutmayınız.Ayrıca stadyum dosyasının içindekileri de C:\Documents and Settings\Kullanıcı ADınız\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save dosyasına bırakınız.




HAYRETE DÜŞÜREN HABERE KINAMA

0 yorum

Tüm Beşiktaşlıları babası ile vedalaşan Guti'nin fotoğrafını basıp "bir erkekle öpüştü" diye haber yapan Takvim ve Akşam gazetesi almamaya davet ediyorum.

İşte kulübün açıklaması: 

Akşam ve Takvim gazetelerinde bugün oyuncumuz Guti Hernandez ile ilgili çıkan haber, bizleri hayrete düşürdüğü gibi, bu gazetelerin saygınlıklarına da zarar vermiştir.

"Bir erkek ile dudak dudağa öpüştüğü" iddiasıyla Akşam ve Takvim gazetelerinde yayınlanan haber, Türk Spor Basını adına utanç vericidir.

"Guti'den skandal öpücük" başlıklarıyla yayınlanan bu haberlerdeki asıl skandal bu görüntü değil, aslını bilmeden bir görüntüden yola çıkarak senaryo yazanların, gazetecilik mesleğini getirdiği noktadır.

Görüntülerde babası ile vedalaşan İspanyol futbolcumuz Guti'yi 'bir erkek ile dudak dudağa öpüşme' fantazisiyle skandala imza atmış gibi göstermek, Takvim ve Akşam gazetelerinin utancıdır.

Her iki gazetedeki bu haberleri şiddetle kınıyor ve özür bekliyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

1 Kas 2010

PES2011 Spor Toto Süper Lig Yaması

0 yorum

Guti Haz'dan Keita Taklidi - Video

1 yorum